Fizetési módok

Fizetési módok

Ha a BricksDirect-en keresztül adta le megrendelését, akkor a következő fizetési módokon fizethet:

Banki átutalás

A BricksDirect-en keresztül történő megrendelését úgy fizetheti ki, hogy a BricksDirect-en történő megrendelés leadása után átutalja a megrendelés összegét a bankszámlánkra. A pénzt átutalhatja:

EURO fizetések:
IBAN: NL20RABO0157845079
BIC: RABONL2U

Nem EURO fizetések:
IBAN: LT243250069022214753
BIC: REVOLT21

A következő névre: BricksDirect in Bergeijk

Kérjük, hogy a fizetés leírásánál tüntesse fel a rendelés számát.

Ha előre utalással fizet, lehetséges, hogy néhány munkanapot vesz igénybe, mire az összeg megérkezik hozzánk. A megrendelését a fizetés beérkezése után fogjuk elküldeni. Ezért kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelésének kiszállítása egy kicsit hosszabb lesz.

iDeal

A BricksDirect-nél iDeal-en keresztül fizetheti ki rendelését. iDeal a leggyakrabban használt online fizetési mód Hollandiában. iDeal-t a holland bankok fejlesztették ki. iDeal egy nagyon ismert online fizetési mód Hollandiában. Ha iDeal-on keresztül fizet, akkor a BricksDirect-ről átirányítjuk a saját holland online banki környezetébe a BricksDirect-nek leadott rendelés összegét.

Bancontact

A megrendelését a BricksDirectnél a Bancontacton / Mister Cash-en keresztül is kifizetheti. A belga vásárlók számára lehetőség van a megrendelésük Bancontact / Mister Cash-en keresztül történő fizetésére. A Bancontact / Mister Cash segítségével történő fizetés nagyon egyszerű. A BricksDirectnél történő megrendelés leadása után átirányítjuk Önt a saját banki környezetébe, ahol bejelentkezhet. A következő képernyőn kifizetheti a megrendelésének összegét a BricksDirect részére.

Hitelkártya

Minden VISA, MasterCard, Maestro és American Express kártyát elfogadunk. A hitelkártyás fizetésekért nem számítunk fel tranzakciós díjat. A fizetés engedélyezése után elküldjük Önnek a termékeket. Általában az adatok ellenőrzése perceken belül megtörténik, egy esetben ez több mint egy napot is igénybe vehet.

SOFOT Banking

A BricksDirectnél a SOFORT Banking-en keresztül fizetheti ki rendelését. A SOFORT Banking (korábban DirectEbanking) egy egyszerű online fizetési mód. Különböző országokban használják. A SOFORT Banking segítségével fizethet a BricksDirectnél belföldön és külföldön is. A SOFORT Banking megfelel az online fizetési módokra vonatkozó magas szintű biztonsági intézkedéseknek. A SOFORT Banking megkapta a TÜV tanúsítványt az emberek adatainak védelméről.

PayPal (csak euróban történő fizetés)

A BricksDirectnél PayPal-on keresztül fizetheti ki rendelését. A PayPal segítségével közvetlenül fizethet a BricksDirect online rendeléséért. A PayPal nagyszerű védelmet nyújt, és 190 országban elérhető. Létrehozhat egy PayPal-fiókot, hogy melyik fizetési módot választja, az a saját választásától függ. Ha a PayPal-on keresztül szeretne fizetni hitelkártyával vagy bankszámlával, akkor először párosítani kell azt a PayPal-fiókjával. Lehetőség van arra is, hogy befizessen egy összeget a PayPal-fiókjára. A PayPal egy egyszerű fizetési mód, a PayPal átfogó vásárlói védelmet is kínál.

Klarna - Fizessen később

Szeretne inkább utólag fizetni? A Klarna segítségével ez is lehetséges. A megrendelés kézhezvétele után fizetési áttekintést kap az alkalmazásban vagy e-mailben. Ezt közvetlenül az alkalmazáson keresztül / az e-mailben lévő fizetési gombon keresztül vagy 14 napon belül fizetheti ki. Ez a gondtalan online vásárlás kötelező számla nélkül.

Klarna - Szeleteld fel

Ha a Klarna Slice it-et választotta, akkor a saját tempójában fizetheti a számláját. Minden olyan rendelés, amelynél a rugalmas részletfizetést választotta, egy egyértelmű havi számlán kerül behajtásra. Ezt mindig a hónap közepén küldjük el. Ha először választja a részletfizetést, az első havi számlát a következő hónapban küldjük el Önnek.