LEGO 10913 Opbergdoos
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Kiárusítás!-20,01%

LEGO 10913 elemtartó doboz


 • Új

10 114 Ft Adóval együtt

7 964 Ft Áfa nélkül

12 644 Ft-20,01%

check Raktáron

A legolcsóbb hordozó: DPD Pickup Point. 5 620 Ft kézbesítés kedd 12 március.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD. 6 423 Ft kézbesítés kedd 12 március.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO DUPLOAlle LEGO

Leírás

Inspiráld kisgyermeked kreativitását az első LEGO DUPLO készletével!

ez a szórakoztató fejlesztő játék telis-tele van olyan kockákkal és elemekkel, melyek arra bátorítják a kisgyermekeket, hogy felfedezzék a kézzelfogható kreativitást és a fantáziadús játékot. Az ismerős tárgyak serkentik a fiatal elméket, a színes formák pedig fantáziadús építési mókára sarkalják őket, így ez a LEGO DUPLO kezdőkészlet tökéletes bármely kis építő inspirálására. Tanulást elősegítő játék kisgyermekeknek A strapabíró tárolódobozban vár rátok egy mozgó kerekekkel ellátott autó, egy tető, ablak, virágok, kenyér, DUPLO figurák, 1-es, 2-es és 3-as számot ábrázoló kockák... mindemellett pedig a szivárvány hívogató színeiben pompázó, eredeti kockák válogatása is. Miközben a szülők osztoznak a kockák és elemek nyújtotta végtelen, fantáziadús játéklehetőségekben, részesei lehetnek annak a folyamatnak, mely során kis építőjük eléri értékes fejlődési mérföldköveit. Nagyszerű ajándékok óvodások számára! A DUPLO játékkészletek egyenesen a kis építők kezébe adják a végtelen játékot és az önkifejezést. A színes, könnyen megfogható elemek, melyek beindítják a kisgyermekek képzeletét, biztonságosak, tiszták és egyszerűen magatokkal vihetite

egyike a sok készlet a LEGO DUPLO témát.

Jellemzők

 • Miközben a gyermekek a LEGO DUPLO kockák és elemek válogatásával alkotnak és játszanak, fejlőidk a kreatív gondolkodásuk, a problémamegoldó képességük, a térlátásuk és a finommotoros készségük.
 • A 65 darab színes kocka és az ismerős elemek között egy mozgó kerekekkel ellátott autót, egy tetőt, ablakot, virágokat, kenyeret, DUPLO figurákat, valamint 1-es, 2-es és 3-as számokkal ellátott kockákat is találtok.
 • Miközben a szülők osztoznak a kockák és elemek nyújtotta végtelen, fantáziadúsjátéklehetőségekben, részesei lehetnek annak a folyamatnak, mely során kis építőjük eléri értékes fejlődési mérföldköveit.
 • ez a biztonságos, színes és könnyen kezelhető kockákkal és elemekkel ellátott, tanulást elősegítő játék nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 18 hónapos vagy annál idősebb fiúk és lányok számára.
 • Az összes magával ragadó szín, forma, tárgy, figura és szám kényelmesen elfér egy szép LEGO DUPLO dobozban. Kombináljátok őket más DUPLO készletekkel, hogy még több fantáziadús mókában legyen részetek!
 • ezt az építőjátékot a gyermekek képzelete kelti életre, így nincs szükség elemekre! A kézzelfogható, elem nélküli játékok fejlesztik a gyermekek finommotoros készségeit és problémamegoldó képességeit, emellett egyenesen a kezükbe varázsolják a kreativitást.
 • Nyissátok ki a tárolódobozt, és már kezdődhet is a fantáziadús játék! egy egyszerű útmutató mind a szülők, mind a gyermekek számára inspirációt nyújt - és ha a gyermekek egyszer belevágnak az építésbe, a fantáziadús játék sosem ér véget!
 • A LEGO DUPLO játékkészleteket nagyszerű ajándékok óvodások számára. Beindítják a gyermekek képzeletét, végtelen játékra inspirálnak és a kisgyermekek fejlődését is segítik.
 • A LEGO DUPLO kezdőkészletek a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, így az apró kezek számára könnyen felvehetők, összeépíthetők és szétszedhetők - és ez már 1969 óta így van!
 • A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO DUPLO kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden DUPLO építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

adták a 2020. A készlet tartalmaz 65 építőkockák. A játékkészlet 2 minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 2 éves.
LEGO
S_10913-1_N_S_0
Új
3 Elemek
5702016617740
673419318815
Szám
10913-1
EAN
5702016617740
Súly
37 x 18 x 18 cm
Téma
LEGO Duplo
Megjelent
2020
Alkatrészek mennyisége
65
A csomag méretei (hxsxm)
1.05 KG
Minifigurák mennyisége
2
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
2+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Available
chat Hozzászólások (0)