LEGO 10914 Luxe opbergdoos
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Kiárusítás!-22%

LEGO 10914 Deluxe elemtartó doboz


 • Új

16 373 Ft Adóval együtt

12 892 Ft Áfa nélkül

20 990 Ft-22%

check Raktáron

A legolcsóbb hordozó: DPD Pickup Point. 5 997 Ft kézbesítés kedd 13 augusztus.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD. 6 397 Ft kézbesítés kedd 13 augusztus.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO DUPLOAlle LEGO

Leírás

Ismertesd meg kisgyermekeddel az első nagy LEGO DUPLO játékkészletét!

Inspiráld a gyermekeket végtelen, kreatív játékra és számtalan fejlődési készség elsajátítására a különféle és sokoldalú LEGO DUPLO Deluxe elemtartó dobozzal - a színes kockák és különleges elemek úgy készültek, hogy felcsigázzák, lelkesítsék és megragadják a fiatal elméket. Óvodáskori LEGO építőjáték - saját tárolódobozzal! A strapabíró játékdobozban olyan inspirációt és ötleteket találtok, melyek megragadják és felcsigázzák a fiatal elméket. A készletben találtok egy ablakot, 1-2-3 számozott kockát, emellett természetesen a szivárvány színeiben pompázó LEGO kockák bámulatos válogatását is megtaláljátok. Miközben a szülők osztoznak a kockák és elemek végtelen, fantáziadús játéklehetőségekké való kombinálásának örömében, részesei lehetnek annak a folyamatnak, mely során kis építőjük eléri értékes fejlődési mérföldköveit. Tanulást elősegítő építőjátékok kisgyermekek számára A LEGO DUPLO játékkészletek nagyszerű ajándékok kisgyermekek számára. A színes, egyszerűen megfogható elemek, melyek beindítják a képzeletet és végtelen játékra bátorítanak, egyenesen az óvodáskorú gyermekek kezébe varázsolják a kre

egyike a sok készlet a LEGO DUPLO témát.

Jellemzők

 • Inspiráld a kisgyermekeket a LEGO DUPLO kockák és elemek gyermekbarát válogatásával! A végtelen, kézzelfogható és kreatív játéklehetőségekkel a gyermekek rengeteg fejlődési készséget elsajátíthatnak.
 • Indítsd be a gyermekek képzeletét 85 színes kockával, köztük egy ablakkal és 1-2-3 számozott kockákkal! egy ilyen sokoldalú játékkal a gyermekek számára sosem ér véget a játék és a tanulás.
 • Az épületekhez, figurákhoz és tárgyakhoz tervezett modern kialakítás megkönnyíti a szülők számára, hogy osztozzanak kisgyermekeik értékes fejlődési mérföldköveiben, miközben közösen építenek, alkotnak és fantáziálnak.
 • Az apró kezek számára könnyen megfogható és elhelyezhető, színes kockákból és elemekből készült ,tanulást elősegítő játék nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 18 hónapos vagy annál idősebb gyermekek számára.
 • A kockák, elemek, számok és figurák színpompás válogatása kényelmesen tárolható a sárga tárolódobozban, mely egy LEGO DUPLO stílusú, 8-korongos fedéllel van ellátva. Kombináljátok a doboz tartalmát más DUPLO készletekkel, hogy még több játékban legyen részetek!
 • Nincs szükség elemekre. A kézzelfogható játék azonnal elkezdődhet. A gyermekek megállíthatatlan, kreatív szórakozását kizárólag folyamatosan bővülő képzeletük hajtja!
 • egy egyszerű útmutató nyújt ötleteket és inspirációt ahhoz, hogy a szülők és kisgyermekek belevágjanak az építésbe. És ha egyszer elkezdték, a kreatív építés, fantáziadús szerepjáték és fejlődési készségek elsajátítása sosem ér véget.
 • A LEGO DUPLO játékkészletek nagyszerű ajándékok óvodások számára, melyeket úgy terveztek, hogy minden szempontból tökéletes legyen a kis építőknek, így végtelen inspirációt és játékot nyújt a kíváncsi elmék számára.
 • A LEGO DUPLO építőjátékok a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, így a kockák az apró kezek számára könnyen felvehetők, összeépíthetők és szétszedhetők - és ez már 1969 óta így van!
 • A LEGO DUPLO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk és minden elképzelhető módon leteszteljük, így biztos lehetsz benne, hogy a DUPLO építőjátékotok megfelel a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

adták a 2020. A készlet tartalmaz 85 építőkockák. A játékkészlet 1 minifigurát rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 2 éves.
LEGO
S_10914-1_N_S_0
Új
6 Elemek
5702016617757
673419318822
Szám
10914-1
EAN
5702016617757
Súly
37 x 26.2 x 18 cm
A csomag méretei (hxsxm)
1.431 KG
Téma
LEGO Duplo
Megjelent
2020
Alkatrészek mennyisége
85
Minifigurák mennyisége
1
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
2+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Available
chat Hozzászólások (1)