LEGO 21160 De Illager overval
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nincs készleten

LEGO 21160 A fosztogató rajtaütés


Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO MinecraftAlle LEGO

Leírás

Minecraft falu játékkészlet – egy harapós Ravager szörnnyel!

Akciódús, LEGO Minecraft kaland inspiráló környezettel, klassz kiegészítőkkel és a népszerű számítógépes játék közkedvelt szereplőivel. Ha a rejtélyes Minecraft Kai figura megérkezik, hogy megküzdjön az ellenséges behatolókkal, bármi megtörténhet! Rengeteg lehetőség az építéshez, játékhoz és alkotáshoz a gyermekek számára! A 3 Minecraft helyszínnel – egy lapos tetejű sivatagi házzal, kereskedelmi állomással és szántófölddel – a játékosok átalakíthatják a készletet, hogy végtelen szerepjátékos helyzeteket alkossanak. A mókát bent is folytathatod, ha leveszed a háztetőt. A barátságos Falusiak, az új, 2020 januárjában megjelenő Fosztogatók, a Vindicator, valamint állatok és kiegészítők széles választéka mellett egy klassz, harapós Ravagerrel is megküzdhetsz! Elég nagy ahhoz, hogy a hátára ültess egy Minecraft figurát, emellett nyitható és zárható, csattogó állkapcsokkal is el van látva! Keltsd életre a Minecraft akciót LEGO kockákkal és figurákkal! A LEGO Minecraft játékkészletek a gyermekek kezébe adják a végtelen, csoportos vagy önálló játékot. És az új, 2020 januárjában megjelenő Minecraft figurákkal sosem akarják maj

egyike a sok készlet a LEGO Minecraft témát.

Jellemzők

  • Helyezd a Minecraft játékosokat egy új dimenzióba ezzel az akciódús LEGO Minecraft készlettel! A 3 rész átalakításával a gyermekek végtelen, kézzelfogható kalandokban vehetnek részt, miközben megküzdenek az ellenséges mobokkal és a harapós Ravager szörnnyel!
  • A gyermekek imádni fogják az új, 2020 januárjában megjelenő Fosztogatókat és a hatalmas, harapós Ravagert, melynek a hátára ráültethetik a Fosztogatókat. Ezek a rosszfiúk konfliktust és akciót csempésznek a játékba, és bármelyik más LEGO Minecraft készletbe is.
  • A rejtélyes Kai figura a Falusiak, sivatagi házuk, kereskedelmi állomásuk és ültetvényeik megmentésére siet. És miután a csata véget ért, a játékosok átrendezhetik a 3 részes készletet, hogy még több izgalmas kalandban legyen részük.
  • A 7 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok örömmel fogják megépíteni, játszani vele, átalakítani, majd újra játszani ezzel a sokoldalú Minecraft készlettel. Nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék gyermekeknek, akik új módon szeretnének játszani kedvenc játékukkal.
  • A 3 részes készlet több mint 46 cm hosszú, 34 cm széles és 26 cm magas. És ha a részeket átalakítod és más LEGO készletekkel is kombinálod, a móka egyre nagyobb és jobb lesz!
  • Ez a kézzelfogható játékkészlet fejleszti a gyermekek kézügyességét, kreativitását és problémamegoldó készségeit, és még elemekre sincs szükség. Legyen szó önálló vagy csoportos játékról, a gyermekek képzeletének köszönhetően a móka sosem ér véget!
  • A gyermekek rögtön belevethetik magukat a mókába és a szabad építésbe, vagy követhetik a használati útmutatót, mellyel pillanatok alatt elkezdhetik az építést! Ha az útmutató eltűnne, egyszerűen csak tölts le egy újat a https://www.lego.com/hu-hu/service/buildinginstructions honlapról!
  • A LEGO Minecraft építőkészletek becsempészik a valóságba a Minecraft online izgalmait. A kiváló minőségű, hitelesen kinéző modellekkel a LEGO Minecraft készletek a gyermekek játékélményét új szintre emelik!
  • A LEGO építőkészletek a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, továbbá a saját szigorú minőségi követelményeinknek is, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek!
  • A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak – így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked biztonságban van.

adták a 2020. A készlet tartalmaz 562 építőkockák. A játékkészlet 2 minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 8 éves.
LEGO
S_21160-1_N_S_0
5702016618273
673419319041
Szám
21160-1
EAN
5702016618273
Súly
38.2 x 26.2 x 7.05 cm
A csomag méretei (hxsxm)
0.774 KG
Téma
LEGO Minecraft
Megjelent
2020
Alkatrészek mennyisége
562
Minifigurák mennyisége
2
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
8+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)