LEGO 21170 A malac háza
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 21170 A malac háza


  • Új

25 293 Ft Adóval együtt

19 915 Ft Áfa nélkül

notifications_active Utolsó tételek a raktáron

A legolcsóbb hordozó: DPD Pickup Point. 5 620 Ft kézbesítés kedd 12 március.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD. 6 423 Ft kézbesítés kedd 12 március.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO MinecraftAlle LEGO

Leírás

Kézzelfogható Minecraft kreativitás a malac házában

emeld a Minecraft játékosok kedvenc online játékuk iránti szenvedélyét a következő szintre a LEGO Minecraft A malac háza (21170) készlettel! ebben az eredeti Minecraft játékkészletben az online játék összes mókáját, kreativitását és kalandját megtalálod - valamint a LEGO építőjátékok kézzelfoghatóságát és sokoldalúságát is.A tökéletes Minecraft témájú ajándékot keresed?A gyermekek a Minecraft képességeikkel olyan bolondos alkotást építhetnek, akárcsak az online játékban: egy óriásmalac-alakú házat. A szerkezet oldala kinyitható, így feltárhatsz egy nagy szobát, a tetejét felemelve pedig még több szobát fedezhetsz fel a játékhoz. A modell végtelen módon átalakítható - emellett az egész fejszoba levehető, amit máshol is elhelyezhetsz a modellen. Alex, a játék hős fenegyereke is itt van, hogy osztozzatok a mókában, míg egy ikonikus Creeper elszántan le akar csapni a játékosokra. A házon kívül is várnak rád tevékenységek, hiszen 2 aranyos malacról kell gondoskodnod. És hogy még tovább növeljük a Minecraft hitelességét, egy robbanófunkcióval darabokra robbanthatod

egyike a sok készlet a LEGO Minecraft témát.

Jellemzők

  • Tápláld a Minecraft játékosok szenvedélyét a LEGO Minecraft A malac háza (21170) készlettel! A Minecraft összes mókája, kreativitása és kalandja a LEGO kockák kézzelfogható sokoldalúságával párosul.
  • Az eredeti LEGO Minecraft építőjáték-készlet tartalmazza a népszerű játékkaraktert, Alexet, egy ikonikus Creeper-t, 2 malacot, Alex kiegészítőit és a malacok répáit is.
  • A gyermekek a Minecraft képességeikkel megépíthetnek egy malacformájú házat, aminek kinyithatják az oldalát és levehetik a tetejét, hogy felfedezzék a rejtett szobákat, elbújjanak a Creeper elől, gondozzák a malacokat - és beindítsák a robbantást, hogy összedőljön a ház!
  • 8 éves kortól ajánlott. Tökéletes ajándék olyan gyermekeknek, akik a következő szintre szeretnék emelni a Minecraft játékukat.
  • A több mint 14 cm magas, 20 cm széles és 19 cm mély készlet kézzelfogható kreativitásra inspirál, emellett bármelyik Minecraft rajongó szobájában remekül mutat.
  • ez a LEGO Minecraft készlet úgy készült, hogy strapabíró, végtelen módon átalakítható és könnyedén kombinálható legyen más LEGO Minecraft készletekkel is.
  • A LEGO Minecraft játékkészletek széles választéka az online Minecraft játékot a tartós LEGO kockák fantáziadús keverékéből készült karakterekkel, helyszínekkel és funkciókkal kelti életre.
  • Minden LEGO építőjáték megfelel a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, így biztosítva az egységességet, a kompatibilitást, az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal - és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

adták a 2021. A készlet tartalmaz 490 építőkockák. A játékkészlet 1 minifigurát rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 8 éves.
LEGO
S_21170-1_N_S_0
Új
1 Elem
5702016913880
673419340656
Szám
21170-1
EAN
5702016913880
Súly
26.2 x 22.2 x 12.4 cm
Téma
LEGO Minecraft
Megjelent
2021
Alkatrészek mennyisége
490
A csomag méretei (hxsxm)
0.864 KG
Minifigurák mennyisége
1
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
8+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)