LEGO 21330 Home Alone
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 21330 Home Alone


 • Új

134 642 Ft Adóval együtt

106 017 Ft Áfa nélkül

check Raktáron beszállítónknál. Két nappal hosszabb szállítási idő.

A legolcsóbb hordozó: DPD Pickup Point. 6 009 Ft kézbesítés csütörtök 2 május.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD. 6 410 Ft kézbesítés csütörtök 2 május.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO Ideas (CUUSOO)Alle LEGO

Leírás

Gyűjthető Reszkessetek, betörők! készlet az ünnepi játékhoz

Éld át újra a család kedvenc karácsonyi vígjátékát ezzel a kiállítható LEGO Ideas Home Alone játékkészlettel (21330). A McCallister családi ház telis-tele van azonnal felismerhető részletekkel és mókás funkciókkal, amelyek felidézik a fergeteges jeleneteket. Mindent megtalálsz, amire szükséged lehet Kevin megjátszott karácsonyi bulijának megrendezéséhez, hiszen vár rád egy alagsori kazán világító LEGO elemmel, vasalódobó funkció, lendíthető festékesdobozok, összeomló polcok, a padlásról a lombházba vezető kötél és sok minden más. A ház minden szintje levehető, a falak és a tető pedig kinyitható, így könnyen hozzáférhetsz a részletekhez.

A legjobb karácsonyi ajándék
A készlet tartalmazza Kevin McCallister, az anyukája, Kate McCallister, a bűnöző Harry és Marv, valamint a „hólapátos” Marley 5 LEGO minifiguráját. emellett Harry és Marv furgonjában feszítővasat és rendőrsapka elemeket is találsz. A 3957 elemével ez az eddigi legnagyobb LEGO Ideas készlet, amelynek kockái különálló csomagban vannak elosztva a film cselekményét követve, így az ünnepek alatt az építés során újra átélheted a történetet.

egyike a sok készlet a LEGO Ideas (CUUSOO) témát.

Jellemzők

 • Ünnepeld meg a család kedvenc vígjátékát ezzel a LEGO Home Alone készlettel (21330), ami tartalmazza a McCallister családi ház, a lombház és a bűnözők furgonjának megépíthető és kiállítható modelljeit.
 • ez a kockákból épült, filmes emléktárgy klassz ünnepi ajándék az Y-generációs Home Alone (Reszkessetek, betörők!) rajongóknak. 5 LEGO minifigurát tartalmaz: Kevin McCallistert, Kate McCallistert, Harryt, Marvot és a „hólapátos” Marley-t.
 • A ház falai és a tető felemelhető a könnyű hozzáférés érdekében, emellett olyan mókás funkciókat is tartalmaz, mint a lendíthető festékesdobozok, a világító, alagsori kemence és egy kar, amivel lecsúsztathatod Kevint a lépcsőn a szánkójával.
 • Fedezd fel a ház szobáiban és a furgonban fellelhető részleteket, amelyek felidézik a fergeteges filmes pillanatokat (a kötélről se feledkezzünk meg, amelyen Kevin át tud szökni a lombházba)!.
 • A készlet megépítése remek ünnepi elfoglaltság a család számára, emellett a több mint 27 cm magas, 34 cm széles és 37 cm mély ház szuper ünnepi dekoráció lehet.
 • A készlet elemei 24 különálló csomagban vannak elosztva, így az építési folyamat követi a film cselekményét. A világító LEGO elemhez egy LR41 elemet is mellékeltünk, ami megvilágítja a kemencét.
 • ez a 3957 elemből álló készlet tartalmaz egy illusztrált füzetet a Reszkessetek, betörők! című filmről, a szett rajongó tervezőjéről és a LEGO tervezőkről, valamint egy lépésről lépésre vezető útmutatót, amivel elmerülhetsz az izgalmas építésben.
 • ez a felnőtteknek szánt, gyűjthető építőkészlet az izgalmas LEGO Ideas szettek egyike, amelyek mindegyikét rajongó tervezők készítették, LEGO rajongók ezrei szavazták meg, a LEGO Csoport pedig megvalósította.
 • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, így biztos lehetsz benne, hogy könnyedén és stabilan összeilleszthetők, amelyekből robusztus építményt alkothatsz. ez pedig már 1958 óta így van.
 • A LEGO építőkockákat és elemeket szigorúan leteszteljük, annak érdekében, hogy minden LEGO készlet megfeleljen a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

adták a 2021. A készlet tartalmaz 3955 építőkockák. A játékkészlet 5 minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 18 éves.
LEGO
S_21330-1_N_S_0
Új
300 Elemek
5702017006178
673419345842
Szám
21330-1
EAN
5702017006178
UPC
673419345842
Súly
5.41 KG
Téma
LEGO Ideas (CUUSOO)
Megjelent
2021
Alkatrészek mennyisége
3955
A csomag méretei (hxsxm)
58.2 x 48 x 17 cm
Minifigurák mennyisége
5
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
18+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired backorder
chat Hozzászólások (0)