LEGO 41409 Emma's winkelspeelkubus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 41409 emma shopping dobozkája


  • Új

4 066 Ft Adóval együtt

3 202 Ft Áfa nélkül

check Raktáron

A legolcsóbb hordozó: DPD. 5 426 Ft kézbesítés szombat 9 december.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD Pickup Point. 5 426 Ft kézbesítés szombat 9 december.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO FriendsAlle LEGO

Leírás

Hordozható játék, mely hatalmas boltos mókát nyújt, apró méretben!

Koncentrálj a rugalmas szórakozásra, és ajándékozd meg a gyermekeket a LEGO Friends emma shopping dobozkája (41409) készlettel! A kompakt játék belsejében egy mini játékbolt vár rád. Nagyszerű ajándék gyermekeknek, akik imádják a hordozható játékokat.

Gondolkodj kreatívan!
ezekkel a LEGO Friends dobozkákkal új fajta játékban lehet részed. A játékbolt elemei levehetők, így a gyermekek a dobozkán kívül is élvezhetik a fantáziadús játékot. Akár a dobozka alaplapjához is rögzítheted őket, hogyaz úton is zökkenőmentesen szórakozhass, így nincsenek többé eltűnt elemek sem! A dobozkákat a gyermekek kettészedhetik, így egy barátjukkal is osztozhatnak a játékboltos mókában.

Keretbe zárt szórakozás
5 shopping dobozkát lehet összegyűjteni. Mindegyik hordozható játék egy rejtélyes kisállatot rejt, véletlenszerű színekben - a felfedezése is része a mókának! Az egymásra pakolható játék csuklós oldalainak köszönhetően a gyermekek más dobozkákkal is összeilleszthetik, hogy mókás díszeket alkossanak belőlük. Vezesd be a gyermekeket Heartlake City világába, ahol a hétköznapi hősök szeretettel fogadják őket!

egyike a sok készlet a LEGO Friends témát.

Jellemzők

  • Indítsd be a kreatív játékot a LEGO Friends emma shopping dobozkája készlettel! A klassz játékkészletben a játékboltos szórakozás mini világa vár rád. Nézd meg, ahogy a gyermekek kinyitják a tokot, és örömmel felfedezik a benne rejlő aranyos kisállatot!
  • ebben a hordozható játékban rengeteg dolog vár rád, melyekkel nagyszerűen szórakozhatsz útközben. A készlet tartalmaz 1 gyűjthető minifigurát, egy játék kisállatot és egy megépíthető játékautót, repülőt és vonatot is. A matricalappal a gyermekek tetszésük szerint díszíthetik fel dobozkájukat.
  • ezzel a klassz ajándékkal számtalan módon játszhatsz. A gyermekek egymásra pakolhatják vagy összeilleszthetik dobozkáikat, hogy kreatív díszeket alkossanak belőlük, de akár ketté is szedhetik őket, hogy mással is megosszák a mókát. Az elemeket kivehetik belőle, de a dobozkában is játszhatnak velük.
  • ez az építőkészlet ideális hordozható játék. És még a LEGO világ újoncai is könnyedén belevághatnak az építésbe. ez a gyűjthető minifigurakészlet nagyszerű jutalom, illetve születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 év fölötti gyermekek számára.
  • A dobozka csupán 8 cm széles és 6 cm magas, így ideális kis meglepetés a gyermekek számára, mellyel útközben is elfoglalhatják magukat. Bármelyik asztalt feldobja anélkül, hogy túl sok helyet elfoglalna.
  • Mivel nincs szükség elemekre, a kreatív játék pillanatok alatt elkezdődhet, és sosem ér véget. A gyermekek bárhová magukkal vihetik a boltos mókát: az autóba, egy repülőre vagy akár az iskola udvarára!
  • A LEGO Friends játékkészletekkel a fiúk és lányok elmerülhetnek a kaland és barátság kedves világában, ahol eljátszhatják a TV sorozat mókás jeleneteit, vagy megalkothatják saját történeteiket.
  • A szórakoztató LEGO játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és A LEGO Csoport szigorú minőségi követelményeinek is. A játékkészlet építése során a gyermekek stabilan összerakhatják és egyszerűen szétszedhetik a kockákat minden alkalommal.
  • A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, megkarcoljuk és minden LEGO kockát és elemet az összes elképzelhető módon letesztelünk, így garantálva, hogy minden LEGO Friends készlet megfelel a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

adták a 2020. A készlet tartalmaz 49 építőkockák. A játékkészlet 1 minifigurát rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 6 éves.
LEGO
S_41409-1_N_S_0
Új
332 Elemek
5702016618952
673419319935
Szám
41409-1
EAN
5702016618952
Súly
15.8 x 21.2 x 21.4 cm
A csomag méretei (hxsxm)
0.089 KG
Téma
LEGO Friends
Megjelent
2020
Alkatrészek mennyisége
49
Minifigurák mennyisége
1
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
6+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (1)