LEGO 41677 Waterval in het bos
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 41677 erdei vízesés


 • Új

4 129 Ft Adóval együtt

3 251 Ft Áfa nélkül

check Raktáron

A legolcsóbb hordozó: DPD Pickup Point. 5 903 Ft kézbesítés csütörtök 30 május.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD. 6 296 Ft kézbesítés csütörtök 30 május.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO FriendsAlle LEGO

Leírás

Természetbeli játékkészlet, ami tökéletes a kis felfedezőknek

A kis természetbarátok a szobájukba varázsolhatják a szabadteret a LEGO Friends erdei vízesés (41677) játékkészlettel, ahol eljátszhatják, hogy a barátaik társaságában felfedezik az erdőt.

Minden sarkon kalandok várnak rád
A szép, vízeséses helyszínnel ellátott erdei játék tartalmazza LEGO Friends Andreát és Oliviát a szerepjátékos mókához, emellett olyan klassz részleteket is találsz, mint a botra szúrt pillecukor és a tábortűz, amelyek kreatív, szabad történetmesélésre inspirálnak. A gyermekek örömmel fognak felfedezőkké válni, miközben feltárják a csuklós vízesés mögé rejtett drágakövet. A kompakt játékkészlet a kiállításhoz is remek, így bármikor készen áll a természetbeli játékra.

egy barátokkal teli világ
A LEGO Friends játékok telis-tele vannak valósághű részletekkel, amelyek beindítják a képzelőerőt, emellett a gyermekekre aranyos állatok is várnak, akiket imádni fognak. Vezesd be a kis építőket Heartlake City népszerű játékaiba, ahol olyan barátokat ismerhetnek meg, akik ugyanazokért a dolgokért lelkesednek, mint ők.

egyike a sok készlet a LEGO Friends témát.

Jellemzők

 • Kreatív LEGO Friends ajándékot keresel egy természetbarát gyermeknek? Az erdei vízesés (41677) készlet tökéletes ajándék fiataloknak, akik örömmel fedezik fel a természetet barátaik társaságában.
 • A készlet tartalmazza LEGO Friends Andrea és Olivia minifiguráit, egy mókus figurát, egy robogót, egy tábortüzet, egy botra szúrt pillecukrot, egy folyón átívelő hidat és egy erdei vízesést is.
 • A gyermekek a robogóval felfedezhetik a gyönyörű erdőt, gesztenyével megetethetik a fenyőfában lakómókust, a távcsővel kémlelhetik a vadvilágot, vagy felfedezhetik a vízesés mögött rejlő drágakövet.
 • Remek ajándék az 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek, akik imádják a természetet. ezzel a készlettel a szobájukba varázsolhatják a szabadteret, így tökéletes születésnapi vagy karácsonyi ajándék, emellett remek kinti játék, amikor eláll az eső.
 • ez az erdei készlet több mint 7 cm magas, 16 cm széles és 7 cm mély - tökéletes méretű a kiállításhoz, így bármikor készen áll a játékra.
 • Tartalmaz egy csuklós vízesés elemet, így könnyedén hozzáférhetsz a hátuljához is.
 • A felismerhető szereplőket és hétköznapi helyszíneket tartalmazó Heartlake City játékokkal a gyermekek megismerhetik a barátság jelentőségét, miközben elmerülnek a korlátlan, fantáziadús játékban.
 • A LEGO Friends erdei házikó (41679), erdei lakóautó és vitorlás (41681) és az erdei lovaglóközpont (41683) mellett, ez a játékkészlet tökéletes olyan gyermekeknek, akik imádják a kalandjátékokat.
 • A népszerű LEGO játékokmegfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal - ami már 1958 óta így van.
 • Az új LEGO játékokat a lehető legalaposabban teszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

adták a 2021. A készlet tartalmaz 93 építőkockák. A játékkészlet 2 minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 5 éves.
LEGO
S_41677-1_N_S_0
Új
756 Elemek
5702016916515
673419342155
Szám
41677-1
EAN
5702016916515
Súly
0.142 KG
Téma
LEGO Friends
Megjelent
2021
Alkatrészek mennyisége
93
A csomag méretei (hxsxm)
14.1 x 12.2 x 6.1 cm
Minifigurák mennyisége
2
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
5+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)