LEGO 42102 Mini CLAAS XERION
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nincs készleten

LEGO 42102 Mini CLAAS XERION


Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO TechnicAlle LEGO

Leírás

Vágd át magad a farmbeli munkákon a Mini CLAAS XERION traktorral!

A farmjátékok fiatal rajongói imádni fogják ezt a LEGO Technic (42102) Mini CLAAS XERION játék traktor készletet. A világhírű traktorkészítő CLAAS céggel együttműködve alkottuk meg ezt az ikonikus zöld, piros és szürke színekben pompázó gépet, ami pont olyan, mint az eredeti CLAAS XERION traktor. Ez a klassz traktormodell rengeteg funkcióval el van látva, így a gyermekekre még több játék vár. Kis játék traktor nagyszerű funkciókkal A működő kormányzással ellátott traktormodell tartalmaz egy kerekek által működő vágókereket. A gyermekek örömmel fogják felemelni és leengedni a vágót, ami épp olyan, mint az eredeti. Eljött a betakarítás ideje? Nem gond! A 2 az 1-ben kialakításnak köszönhetően a modellt Kombájnná alakíthatod, így a móka tovább folytatódhat. Játssz és tanulj a LEGO Technic építőjátékokkal! Ismersz olyan lelkes építőt, aki készen áll egy új kihívásra? Akkor a LEGO Technic készletek nagyszerű választások. A nyomtatott útmutatóval ellátott LEGO traktor készlethez Instructions PLUS is tartozik, amivel még szórakoztatóbb lesz az építés. Az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazás közelítő és forgó képmegjelenítő eszközei segítenek a gyermekeknek önállóan megépíteni a LEGO kockából épült vál

egyike a sok készlet a LEGO Technic témát.

Jellemzők

  • Építs, játssz és alakítsd át! A gyermekekre rengeteg felfedeznivaló vár ezzel a LEGO Technic Mini CLAAS XERION (42102) traktorral. Szuper ajándék fiúk és lányok számára, akik imádják a mezőgazdasági traktoros játékokat. Átalakíthatod Kombájnná, hogy még több mókában legyen részed.
  • A működő kormányzás és a kerekek által működtetett vágókerék nagyszerűen bevezeti a gyermekeket a mérnöki világba, ahol megalkothatják saját kis traktoros kalandjaikat.
  • A gyermekek megépíthetik a Mini CLAAS XERION traktort, mellyel elvégezhetik a farmbeli munkát, majd átalakíthatják a modellt egy klassz Kombájnná, így a játék még tovább fog tartani.
  • A traktor és építés rajongóinak tervezett, klasszikus Mini CLAAS XERION traktor kedves ajándék lehet, ha a legjobbat keresed a 7 évnél idősebb fiúk és lányok számára.
  • A több mint 14 cm hosszú, 7 cm magas és 8 cm széles kis játék traktor ideális méretű a kalandos szerepjátékhoz. Más játék farmbeli kiegészítők mellett is klasszul fog mutatni.
  • A gyermekek már alig várják, hogy megépítsék saját mini játék traktorukat? Akkor van egy jó hírünk! Ehhez a játék traktoros készlethez nincs szükség elemekre, így a játék azonnal kezdetét veheti.
  • A dobozban megtalálod a játék traktorhoz tartozó építési útmutatót, a Kombájn útmutatóját pedig megnézheted online. Vagy töltsd le a digitális Instructions PLUS-t a LEGO Life alkalmazásban, hogy életre keltsd az építési folyamatot.
  • Tárd fel az építési móka vadonatúj világát a fiatal LEGO rajongók előtt a LEGO Technic készletekkel! A jármű valósághű kialakításaival és klassz funkcióival a szórakozás a modell megépítése után is folytatódik.
  • A LEGO Technic műanyag modellkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. Ez biztosítja, hogy az elemek egyöntetűek, kompatibilisek és egyszerűen összerakhatók legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO Technic műanyag modellkészleteket alaposan leteszteltük, így biztosítva, hogy minden egyes játék megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

adták a 2020. A készlet tartalmaz 130 építőkockák. A játékkészlet nélkül minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 7 éves.
LEGO
S_42102-1_N_S_0
5702016616415
673419318556
Szám
42102-1
EAN
5702016616415
Súly
15.7 x 14.1 x 6.1 cm
Téma
LEGO Technic
Megjelent
2020
Alkatrészek mennyisége
130
A csomag méretei (hxsxm)
0.17 KG
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
7+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (1)