LEGO 43189 elza és a Nokk mesekönyve
zoom_out_map
Nincs készleten

LEGO 43189 elza és a Nokk mesekönyve


Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO DisneyAlle LEGO

Leírás

ezzel a klassz Disney Jégvarázs 2. könyvvel végtelen kalandok várnak!

Fedezd fel a Disney Jégvarázs 2. jeleneteit és történeteit a fantáziadús LEGO ǀ Disney elza és a Nokk mesekönyve (43189) szettel. A készlet tartalmaz egy személyre szabható, kinyitható könyvet és egy matricalapot a díszítéséhez, egy nyomtatott építési útmutatót és digitális Instructions PLUS útmutatót is. A LEGO Építési útmutatók alkalmazással a gyermekek felnagyíthatják, elforgathatják és megjeleníthetik a modell képét. Az irányított építési folyamatnak köszönhetően a fiatalabb építők is építőmestereknek érezhetik magukat... de klassz! Út közbeni szerepjáték ez a hordozható szett rengeteg kreatív mókát nyújt. Önmagában, de más LEGO ǀ Disney szettekkel együtt is lehet játszani vele, hiszen tele van játékindítókkal, amik beindítják a fantáziát. Népszerű szereplők és izgalmas jelenetek ez a LEGO ǀ Disney szett 3 mikrofigurát tartalmaz - köztük Idunát és Disney elza 2 változatát -, valamint Olaf, a Nokk és a Földi óriás LEGO figuráit. A mesekönyv remek ajándék a klassz gyermekeknek a

egyike a sok készlet a LEGO Disney témát.

Jellemzők

  • Indítsd be az izgalmas, filmen alapuló szerepjátékot vagy a kreatív mókát ezzel a LEGO ǀ Disney elza és a Nokk mesekönyve (43189) szettel. A játék már a könyv kinyitásával elkezdődik!
  • Vajon mi vár az elvarázsolt erdőben, és azon túl? ez a klassz készlet tartalmaz egy nyitható könyvet egy 2 oldalú főépítménnyel, szabadon alakítható matricákkal és rengeteg játékindító elemmel, a fantáziadús mókához.
  • ezek az imádnivaló mikroszereplők, köztük Disney elza, Olaf, Földi óriás, Nokk és Iduna is készen állnak a kalandra ezzel az építőjátékkal, amit más készletekkel kombinálva új történeteket is kitalálhatsz.
  • A Disney Jégvarázs 2. rajongói imádni fogják ezt a szettet. Ha kinyitják a könyvet, egy apró világ tárul eléjük, ami minden gyermeket lázba fog hozni, így remek hétköznapi, karácsonyi vagy születésnapi ajándék az 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek.
  • Hordozható kalandok. A több mint 23 cm széles, 12 cm mély és 8 cm magas nyitott könyvet tartalmazó készlet elég nagy az új kalandokhoz, deakár az útra is magaddal viheted a mókát.
  • A nyomtatott építési útmutatók nagyon klasszak, ám a digitális Instructions PLUS egyenesen szuper! A LEGO Építési útmutatók alkalmazás használatával még a fiatalabb építők is felnagyíthatják és megjeleníthetik a modelljeik képét építés közben.
  • A részletesen kidolgozott mikrofigurákkal és a jól ismert helyszínekkel teli Disney Jégvarázs 2. megépíthető ház számos meseindító elemet kínál, emellett kreatív játékra inspirál, amivel a gyermekek fontos készségeket is fejleszthetnek.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal - ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

adták a 2021. A készlet tartalmaz 125 építőkockák. A játékkészlet nélkül minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 5 éves.
LEGO
S_43189-1_N_S_0
5702016909159
673419337878
Szám
43189-1
EAN
5702016909159
Súly
20.5 x 19.1 x 6.1 cm
Téma
LEGO Disney Princess
Megjelent
2021
Alkatrészek mennyisége
125
A csomag méretei (hxsxm)
0.245 KG
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
5+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)