LEGO 60244 Helikoptertransport
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nincs készleten

LEGO 60244 Rendőrségi helikopteres szállítás


Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO CityAlle LEGO

Leírás

Szárnyaló, rendőrségi helikopteres akciójáték a LEGO hősök számára!

Az akciójátékok rajongói számára fantasztikus LEGO City Rendőrségi helikopteres szállítás (60244) építőkészlet tartalmaz egy kioldózsinóros, repülő helikoptert. A fiatal bűnüldözőknek rengeteg mókában lesz részük, miközben segítenek Rooky Partnur rendőrtisztnek rács mögé juttatni a hírhedt bűnözőt, Frankie Lupellit. Ez az izgalmas készlet tartalmaz egy rendőrségi helikopter szállítófurgont, egy motorkerékpárt, egy mobil rendőrségi cellát és a bűnözők ATV-jét. Klassz, rendőrségi játékkészletgyermekeknek Ez a mókás rendőrségi játék tartalmaz egy könnyen érthető építési útmutatót és Instructions PLUS útmutatót is – egy olyan interaktív építési útmutatót, melynek közelítő és forgó képet megjelenítő eszközei segítenek a fiatal LEGO építőknek építőmesterekké válni! Az Instructions PLUS felülethez hozzáférhetsz az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Life alkalmazáson keresztül. A LEGO City rendőrség magával ragadó világa A LEGO City rendőrségi készletek szórakoztató építési és játékélményt nyújtanak. A valósághű járművek, a részletesen kidolgozott épületek és a szórakoztató szereplők fantáziadús, végtelen szerepjátékra bátorítják a gyermekek minden kor

egyike a sok készlet a LEGO City témát.

Jellemzők

  • Lepd meg a fiatal akciórajongókat a LEGO City izgalmával, ami ebben a több járművet tartalmazó, rendőrségi készletben vár rájuk, melyben találnak egy kioldózsinóros helikoptert, egy szállítófurgont és még sok minden mást. A móka már abban a pillanatban kezdetét veszi, amikor a gyermekek kinyitják a dobozt.
  • Ez a rendőrségi játék tartalmaz egy szállítófurgont, egy kioldózsinóros helikoptert, egy motorkerékpárt és egy ATV-t. Az akciódús játékot pedig a LEGO TV-s szereplők, Rooky Partnur rendőrtiszt és Frankie Lupelli bűnöző minifigurái teszik teljessé.
  • A gyermekek a levegőbe repíthetik az új, 2020 januárjában megjelenő, kioldózsinóros rendőrségi helikoptert. A szállítófurgon tartalmaz egy részletesen kidolgozott vezetőfülkét, egy mobil börtöncellát, egy számítógépet és úttorlaszokat – a LEGO City rendőrség minden rajongója imádni fogja.
  • Ez az akciódús LEGO City Rendőrségi helikopteres szállítás (60244) építőkészlet nagyszerű ajándék az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek számára. Emellett a játék furgonok, helikopterek, motorkerékpárok és akciójátékok rajongóit is meglepheted vele.
  • A helikopter szállító teherautó és utánfutó megépítve több mint 9 cm magas, 39 cm hosszú és 6 cm széles, míg a kioldózsinóros helikopter több mint 6 cm magas, 19 cm hosszú és 12 cm széles.
  • Nincs szükség elemekre – ezt a játékkészletet a kisgyermekek hatalmas képzelete hajtja, így azonnal belevághatnak a játékba!
  • Az építőkészlethez tartozó útmutatót megtalálod a dobozban. Vagy töltsd le online az Instructions PLUS felületet – amihez hozzáférhetsz az ingyenes LEGO Life alkalmazáson keresztül. Közelíts rá, forgasd és jelenítsd meg a modell képét, hogy életre keltsd az építési folyamatot!
  • A LEGO City rendőrségi készletek olyan funkciókkal teli épületekkel, valósághű járművekkel és szórakoztató szereplőkkel fejlesztik a gyermekek fizikai készségeit és önbizalmukat, melyek végtelen, kreatív játékra inspirálnak.
  • A LEGO kockákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a LEGO City építőjátékok folyamatosságát, kompatibilitását és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
  • A LEGO Csoportnál alapos tesztek alá vetjük a LEGO City játékkészleteket, így biztosítva, hogy minden egyes játék megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

adták a 2020. A készlet tartalmaz 317 építőkockák. A játékkészlet 4 minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 5 éves.
LEGO
S_60244-1_N_S_0
5702016617788
673419318723
Szám
60244-1
EAN
5702016617788
Súly
38.2 x 26.2 x 7.05 cm
Téma
LEGO City
Megjelent
2020
Alkatrészek mennyisége
317
A csomag méretei (hxsxm)
0.695 KG
Minifigurák mennyisége
4
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
5+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)