LEGO 60270 Politie opbergdoos
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nincs készleten

LEGO 60270 Rendőrségi elemtartó doboz


Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO CityAlle LEGO

Leírás

Mindent megtalálsz benne, amire a gyermekeknek szükségük lehet a bűnüldöző kalandokhoz!

A gyermekek imádni fogják ezt a LEGO City Elemtartó dobozt (60270). Nem csak a külseje mutat klasszul, de a belsejében is mindent megtalálsz, amire egy gyermeknek szüksége lehet az órákon át tartó, akciódús játékhoz. És mivel a készlet 2 választható, könnyen érthető útmutatóval ellátott építményt is nyújt, a gyermekek megduplázhatják a kreatív szórakozást. A gyermekek képzelete szabadon szárnyalhat, miközben segítenek a LEGO City TV sorozat hősének, Duke DeTainnek megszabadítani az utcákat azoktól a bosszantó bűnözőktől! Klassz funkciókkal teli játékkészlet Ha akciójátékot keresel gyermekeknek, itt mindent megtalálsz hozzá. A 4 minifigurával, a börtönnel ellátott rendőrkapitánysággal, a játék bankautomatával, a bűnözők menekülő furgonjával és egy klassz rendőrautóval minden készen áll az akcióhoz és kalandhoz. Szórakoztató építőkészletek gyermekeknek A LEGO City rendőrségi készletek szórakoztató építési és játékélményt nyújtanak. A valósághű járművek, a részletesen kidolgozott épületek és a szórakoztató szereplők fantáziadús, végtelen szerepjátékra bátorítják az 5 éves vagy annál idősebb gy

egyike a sok készlet a LEGO City témát.

Jellemzők

 • Engedd szabadjára a mókát a LEGO City rendőrségi játékkészletével! Az ötletes, kocka stílusú dobozban 2 választható építmény vár rád, melyek közül mindkettő olyan szerkezeteket, járműveket és szereplőket tartalmaz, melyek előkészítik a terepet a kreatív játékhoz.
 • Mit rejt a LEGO Elemtartó doboz? Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet a játékhoz. Egy játék rendőrkapitányságot börtönnel, egy rendőrautót, a bűnözők furgonját, egy bankautomatát és 4 minifigurát, köztük a LEGO City TV-s hőst, Duke DeTaint is.
 • Ez a rendőrségi játék 2 választható építményt is tartalmaz, így a gyermekek átalakíthatják őket, hogy még kreatívabb bűnüldöző mókában legyen részük. Emellett más, eredeti LEGO játékkészletekkel is kombinálható, mellyel még több játék vár rájuk.
 • Ez a LEGO City Elemtartó doboz (60270) építőkészlet ideális karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, akik imádják a játék furgonokat, motorkerékpárokat és akciójátékokat. Csak a legalapvetőbb építési készségekre van hozzá szükség.
 • A játék rendőrkapitányság megépítve több mint 18 cm magas, 14 cm széles és 5 cm mély, míg a rendőrségi terepjáró több mint 4 cm magas, 11 cm hosszú és 5 cm széles.
 • A játékkészlethez szükség van elemekre?
 • Nem – csakis a kisgyermekek hatalmas képzelete hajtja, így azonnal belevághatnak a játékba!
 • Ezzel a LEGO játékkal egyszerű kezdet vár a gyermekekre. Az ötletes, kocka stílusú dobozban könnyen érthető útmutatókat találsz a 2 különböző építményhez. Csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a móka.
 • A LEGO City rendőrségi készletekben olyan valósághű épületek, klassz járművek és mókás szereplők várnak, melyek végtelen, kreatív játékra inspirálnak, miközben fejlesztik a fiatalok fizikai készségeit és növelik önbizalmukat.
 • A LEGO kockákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a LEGO City építőjátékok folyamatosságát, kompatibilitását és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
 • A LEGO kockákat és elemeket szigorú tesztek alá vetjük, így biztosítva, hogy minden LEGO játékkészletünk megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

adták a 2020. A készlet tartalmaz 301 építőkockák. A játékkészlet 4 minifigurák rendelkezik és 3 használati füzetek. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 5 éves.
LEGO
S_60270-1_N_S_0
5702016669022
673419322546
Szám
60270-1
EAN
5702016669022
Súly
36.8 x 18.2 x 17.5 cm
A csomag méretei (hxsxm)
1.009 KG
Téma
LEGO City
Megjelent
2020
Alkatrészek mennyisége
301
Minifigurák mennyisége
4
Az utasítások mennyisége
3
Kor tanácsok
5+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)