LEGO 60273 Elite Politie achtervolging boorder
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nincs készleten

LEGO 60273 Elit Rendőrség Fúrógépes üldözés


Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO CityAlle LEGO

Leírás

LEGO City Elit Rendőrségi kalandok a hétköznapi hősöknek!

A játékjárművek és a népszerű LEGO City Kalandok TV sorozat rajongói imádni fogják ezt a szórakoztató LEGO City Elit Rendőrség Fúrógépes üldözés (60273) játékkészletet. A készlet tartalmaz egy páncélozott rendőrautót és egy banktörő bányafúrót, valamint a LEGO City TV szereplőit, Sam Grizzledet és Hacksaw Hanket is, így garantáltan végtelen akció vár rád.

Nagyszerű építőkészlet gyermekeknek
Ehhez a LEGO játékkészlethez egy könnyen követhető építési útmutató és Instructions PLUS is tartozik– ez része az ingyenes LEGO Építési útmutatók nevű okostelefonokra és táblagépekre készített alkalmazásnak. Ez a közelítő és forgó képet megjelenítő eszközzel ellátott, interaktív építési útmutató egy szempillantás alatt építőmestereket varázsol a fiatalabb LEGO építőkből!

Üdvözlünk LEGO City városában!
A LEGO City univerzum részeként, az Elit Rendőrségi játékkészletek izgalmas építési- és játékélményt nyújtanak. A gyermekek örömmel játszanak el izgalmas helyzeteket a valósághű modellekkel és szereplőkkel szórakoztató és fantáziadús módon.

egyike a sok készlet a LEGO City témát.

Jellemzők

  • Ez az Elit Rendőrség Fúrógépes üldözés (60273) játékkészlet nagyszerűen bevezeti a gyermekeket a LEGO City izgalmas világába. Tökéletes az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, hiszen végtelen, fantáziadús, mégis valós élethelyzetekre épülő szerepjátékra inspirál.
  • A LEGO City Kalandok TV sorozat hőse, Sam Grizzled és a bűnöző Hacksaw Hank minifiguráival, egy klassz játék rendőrautóval, egy banktörő bányafúróval és egy lopott bankszéffel minden adott a bűnüldöző mókához!
  • A gyermekek a készlet szereplőit és autóit más, eredeti LEGO játékkészletekkel is kombinálhatják, amelyek segítségével egyedi alkotásokat is építhetnek a játékhoz vagy kiállíthatják őket.
  • Ez a LEGO építőkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen egyéb alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy nagyobb fiúk és lányok számára, akik imádják a fantáziadús szerepjátékot. Csak a legalapvetőbb építési készségekre van hozzá szükség.
  • Sam Grizzled rendőrautója megépítve több mint 4 cm magas, 11 cm hosszú és 5 cm széles, míg Hacksaw Hank bányafúrója több mint 5 cm magas, 17 cm hosszú és 6 cm széles.
  • Nincs szükség elemekre! Ezt a klassz játékot a gyermekek képzelete működteti – így a játék azonnal elkezdődhet!
  • Ez a játék rendőrségi készlet tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót, emellett Instructions PLUS is tartozik hozzá – egy interaktív építési útmutató, amely segít a gyermekeknek építőmesterekké válni. Ez az intelligens eszközökön használható, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás része.
  • A LEGO City Elit Rendőrségi játékkészletek funkciókkal teli épületeket, klassz járműveket és mókás szereplőket tartalmaznak, amelyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak, miközben a gyermekek izgalmas, valósághű kalandokban vesznek részt.
  • Minden LEGO City építőjáték készlet megfelel a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, hogy minden LEGO kocka és elem egységes, kompatibilis, valamint könnyen összeilleszthető és szétszedhető legyen minden alkalommal.
  • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőkészlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

adták a 2020. A készlet tartalmaz 179 építőkockák. A játékkészlet 2 minifigurák rendelkezik és nélkül használati füzetek. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 5 éves.
LEGO
S_60273-1_N_S_0
5702016686494
673419324700
Szám
60273-1
EAN
5702016686494
Súly
KG
Téma
LEGO City
Megjelent
2020
Alkatrészek mennyisége
179
Minifigurák mennyisége
2
Kor tanácsok
5+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)