LEGO 60299 Kaszkadőr verseny
zoom_out_map

LEGO 60299 Kaszkadőr verseny


 • Új

8 411 Ft Adóval együtt

6 623 Ft Áfa nélkül

check Raktáron

A legolcsóbb hordozó: DPD Pickup Point. 6 009 Ft kézbesítés kedd 30 április.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD. 6 410 Ft kézbesítés kedd 30 április.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO CityAlle LEGO

Leírás

Izgalmas kaszkadőrverseny játékkészlet gyermekeknek!

Azok a fiúk és lányok, akik imádnak versenyezni, odalesznek ezért a LEGO City Kaszkadőr verseny (60299) játékkészletért, ami tartalmaz 2 lendkerekes motorkerékpárt a lenyűgöző, egykerekes mutatványokhoz és légi kunsztokhoz. A gyermekek emellett találnak egy átépíthető indítórámpát és egy tűzgyűrűs kaszkadőrpályát is. egyszerűen csak ki kell egészíteniük a vezető és a LEGO City TV-ből ismert Duke DeTain minifiguráival, és kezdődhet is a látványos kaszkadőrakció!

Tartalmaz egy digitális építési útmutatót az 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek
A játékkészlet tartalmaz egy lépésről lépésre vezető, nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás részeként ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képmegjelenítő eszközöket tartalmaz, így a LEGO építés gyerekjáték lesz.

Klassz játékok gyermekeknek
A LEGO City Stuntz készletek lendkerekes motorokkal, valósághű szerkezetekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús szerepjáték vár rájuk. Ha még több kaszkadőri látványosságra vágysz, kombináld a LEGO City Stuntz univerzum további játékkészleteivel!

egyike a sok készlet a LEGO City témát.

Jellemzők

 • A gyermekekre akciódús szórakozás vár ezzel a LEGO City Kaszkadőr verseny (60299) játékkészlettel, ami tartalmaz 2 lendkerekes motorkerékpárt, egy kaszkadőrpályát és 2 vezetőt, köztük egy LEGO City TV szereplőt.
 • Mit rejt a doboz? egy tűzgyűrűt, egy állítható magasságú tornyot, megépíthető LEGO lángokat, 2 lendkerekes kaszkadőr motort és 2 vezető minifigurát, köztük a LEGO City TV-ből ismert Duke DeTaint.
 • A gyermekek a lendkerekes kaszkadőr motorok beindítása után átugrathatnak a tűzgyűrűn a rámpáról, majd meghosszabbíthatják az ugratást és megnövelhetik a gyűrű magasságát, hogy még nagyobb kihívás legyen!
 • Klassz születésnapi vagy hétköznapi ajándék az 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek és csoportoknak. A játékkészletet más LEGO City Stuntz szettekkel is kombinálhatják, így még több akciódús versenyben és kaszkadőri szórakozásban lehet részük!
 • A megépített LEGO City Kaszkadőr verseny játékkészlet több mint 24 cm magas, 22 cm széles és 11 cm mély.
 • Nincs szükség elemekre - ezt a készletet a gyermekek képzelete és a lendkerék technológia indítja be!
 • A készlet tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is, ami az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás része. Az interaktív építési útmutatóval a gyermekek igazi építőmesterekké válhatnak.
 • A LEGO City Stuntz építőkészletek klassz járművekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús történetek és kreatív szerepjáték vár rájuk.
 • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
 • A LEGO City kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

adták a 2021. A készlet tartalmaz 73 építőkockák. A játékkészlet 2 minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 5 éves.
LEGO
S_60299-1_N_S_0
Új
95 Elemek
5702016911602
673419338424
Szám
60299-1
EAN
5702016911602
Súly
0.22 KG
Téma
LEGO City
Megjelent
2021
Alkatrészek mennyisége
73
A csomag méretei (hxsxm)
26.2 x 19.1 x 4.6 cm
Minifigurák mennyisége
2
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
5+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)