LEGO 60303 Adventi naptár 2021, City
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 60303 Adventi naptár 2021, City


 • Új

14 752 Ft Adóval együtt

11 616 Ft Áfa nélkül

check Raktáron

A legolcsóbb hordozó: DPD Pickup Point. 5 620 Ft kézbesítés kedd 12 március.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD. 6 423 Ft kézbesítés kedd 12 március.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO CityAlle LEGO

Leírás

Adventi naptár, telis-tele LEGO meglepetésekkel!

Miközben egyre közelednek az ünnepek, hangolódjatok rá erre az időszakra a LEGO City Adventi Naptár (60303) játékkészlettel! A gyermekek mókás miniépítményekkel, a LEGO City Kalandok TV sorozat népszerű szereplőivel és klassz kiegészítőkkel számolhatnak vissza a nagy napig. Csak hajtsd ki a havas várost ábrázoló játszószőnyeget, és már készen is áll a helyszín a végtelen, fantáziadús kalandokra.

Könnyen és gyorsan megépíthető, szórakoztató modellek
ez a LEGO City Adventi Naptár nagyszerű ajándék az 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek. Minden meglepetés játékhoz tartozik egy könnyen követhető építési útmutató, így még a kezdő LEGO építők is élvezhetik az építési- és játékélményt.

Klassz karácsonyi játékok gyermekeknek
A LEGO City Adventi Naptár telis-tele van inspirációval, ünnepi izgalommal és csodálatos meglepetésekkel olyan gyermekeknek, akik imádják a kreatív játékot. A naptárhoz tartozó, megépíthető játékok, a LEGO City Kalandok TV sorozat szereplői és a kiegészítők a meglévő LEGO játékkészletekkel is kombinálhatók, így a készlet még több szórakozást nyújt.

egyike a sok készlet a LEGO City témát.

Jellemzők

 • Az 5 éves vagy nagyobb gyermekek december minden napján élvezhetik a fantáziadús játékot ezzel a LEGO City Adventi Naptárral (60303) - telis-tele van klassz miniépítményekkel, a LEGO City TV szórakoztató szereplőivel és klassz kiegészítőkkel.
 • Tartalmazza a LEGO City Kalandok TV sorozatból ismert Top Hat Tom, Bob, Betty, Sam Grizzled, Shirley Keeper és Fendrich minifiguráit, valamint egy megépíthető Duke DeTain hóembert és egy havas várost ábrázoló játszószőnyeget is.
 • A gyermekek klassz modellekkel és szórakoztató minifigurákkal számolhatnak vissza a nagy napig, emellett pedig egy játszószőnyeg is vár rájuk, ahol saját, ünnepi LEGO City kalandokat építhetnek és játszhatnak el!
 • Klassz ajándékot keresel 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek? ez az Adventi Naptár ideális meglepetés a LEGO City Kalandok TV sorozat rajongóinak és olyan gyermekeknek, akik imádják a szuper, kreatív játékokat.
 • A LEGO City Adventi Naptár doboz több mint 26 cm magas, 38 cm széles és 7 cm mély.
 • Nincs szükség elemekre! Az Adventi Naptárban található, megépíthető LEGO játékokat és karaktereket a kisgyermekek hatalmas képzelőereje működteti, így az ünnepi szórakozás azonnal elkezdődhet - minden nap!
 • A LEGO City Adventi Naptárhoz tartozó meglepetések mindegyikéhez tartozik egy könnyen követhető építési útmutató, amelyek a naptár ablakainak belsejére vannak nyomtatva, így még az új építők is élvezhetik a saját játékaik megépítését.
 • Az ünnepi LEGO City Advent készletek olyan színes miniatűr építményekkel és szórakoztató karakterekkel érkeznek, amelyek fantáziadús szerepjátékra ösztönöznek, így segítve a gyermekek fizikai és kreatív készségeinek fejlesztését.
 • Minden LEGO kocka és elem megfelel a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és kompatibilisek legyenek, emellett szórakoztató építési élményt nyújtsanak - ami már 1958 óta így van.
 • A LEGO City építőjátékokat alaposan leteszteljük, annak érdekében, hogy minden játékkészlet megfeleljen a szigorú biztonsági szabványoknak.

adták a 2021. A készlet tartalmaz 349 építőkockák. A játékkészlet 4 minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 5 éves.
LEGO
S_60303-1_N_S_0
Új
10 Elemek
5702016911619
673419338431
Szám
60303-1
EAN
5702016911619
Súly
0.461 KG
Téma
LEGO City
Megjelent
2021
Alkatrészek mennyisége
349
A csomag méretei (hxsxm)
38.2 x 26.2 x 7.05 cm
Minifigurák mennyisége
4
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
5+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)