LEGO 60304 Útelemek
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Kiárusítás!-20,01%

LEGO 60304 Útelemek


 • Új

6 639 Ft Adóval együtt

5 228 Ft Áfa nélkül

8 300 Ft-20,01%

notifications_active Utolsó tételek a raktáron

A legolcsóbb hordozó: DPD Pickup Point. 5 930 Ft kézbesítés szerda 26 június.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD. 6 325 Ft kézbesítés szerda 26 június.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO CityAlle LEGO

Leírás

Illeszd össze és bővítsd ki a gyermekek LEGO City alkotásait!

ezzel a LEGO City Útelemek (60304) szettel valósághű hangulatot csempészhetsz a gyermekek fantáziadús játékába, hiszen tartalmaz sötétben világító utcai lámpákat, jelzőlámpákat, közúti jelzőtáblákat, forgalmi sávjelzéseket, fekvőrendőröket, egy járdát, fákat és növényzetet is. A gyermekek tetszésük szerint elhelyezhetik az útelemeket, építhetnek köré egy várost, és összeilleszthetik más LEGO Útelem építőkészletekkel is, hogy kibővítsék a városukat! Remek ajándék a LEGO City rajongóknak 5 éves kortól A LEGO City Útelemek szetthez tartozik egy egyszerű útmutató és Instructions PLUS is, ami az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás része. Az interaktív útmutató közelítő és forgó eszközeivel a kis LEGO építők hamar építőmesterekké válhatnak. Inspiráló játékok gyermekeknek A LEGO City szettek kreatív szerepjátékra inspirálnak a funkciókban gazdag épületekkel, a valósághű járművekkel és a mókás szereplőkkel, amelyek életszerű, vidám szórakozást nyújtanak.

egyike a sok készlet a LEGO City témát.

Jellemzők

 • A gyermekek egy valósághű háttérrel egészíthetik ki LEGO játékukat ezzel a LEGO City Útelemek (60304) építőkészlettel. Tökéletes kiindulópont egy klassz építési- és játékélmény felé.
 • Mit rejt a doboz? A gyermekekre 5 LEGO Útelem vár, amelyek között találnak forgalmi sávjelzéseket, fekvőrendőröket, egy járdát, sötétben világító utcai lámpákat, játék jelzőlámpákat, közúti jelzőtáblákat, fákat és növényzetet is.
 • A gyermekek egy valósághű LEGO utat készíthetnek, rengeteg eredeti részlettel,emellett más, LEGO City Útelemeket tartalmazó építőkészletekkel is összeilleszthetik, hogy kibővítsék a városukat.
 • ez a LEGO City Útelemek játékkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek.
 • A megépített, elsődleges útelem több mint 13 cm magas, 44 cm széles és 38 cm mély.
 • A LEGO City Útelemek egy nagyszerű háttérrel egészítik ki a gyermekek LEGO játékát és alkotásaikat.
 • A készlet tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is, ami az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás része. Az interaktív útmutatóval a kis építők igazi építőmesterekké válhatnak!
 • A LEGO City My City készletekben színes épületeket, klassz járműveket és mókás szereplőket találsz, amelyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak, miközben a gyermekek véget nem érő kalandokban vesznek részt valósághű helyszíneken.
 • Minden LEGO kocka és elem megfelel a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és kompatibilisek legyenek, emellett szórakoztató építési élményt nyújtsanak - ami már 1958 óta így van.
 • A LEGO City építőjátékokat alaposan leteszteljük, annak érdekében, hogy minden játékkészlet megfeleljen a szigorú biztonsági szabványoknak.

adták a 2021. A készlet tartalmaz 112 építőkockák. A játékkészlet nélkül minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 5 éves.
LEGO
S_60304-1_N_S_0
Új
2 Elemek
5702016912289
673419339155
Szám
60304-1
EAN
5702016912289
Súly
26.2 x 19.1 x 6.1 cm
A csomag méretei (hxsxm)
0.42 KG
Téma
LEGO City
Megjelent
2021
Alkatrészek mennyisége
112
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
5+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Available
chat Hozzászólások (1)