LEGO 71029 Minifigura 21. sorozat, véletlenszerű 1 minifigura készlet
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nincs készleten

LEGO 71029 Minifigura 21. sorozat, véletlenszerű 1 minifigura készlet


Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO Collectible MinifiguresAlle LEGO

Leírás

Lepj meg egy LEGO rajongót egy gyűjthető minifigurával!

A gyermekekre izgalmas játéklehetőségek várnak bármelyik LEGO készletben ezekkel a szórakoztató, kis méretű LEGO Minifigurák 21. sorozat (71029) játékokkal. Ez az új, 2021 januárjában megjelenő sorozat tartalmazza az exkluzív LEGO figurák és szereplők széles kínálatát, amiket összegyűjthetsz és kiállíthatsz, de akár izgalmas, új irányokba is terelheted velük a játékot.

Fantáziadús szereplők sorozata
A gyermekek és a felnőtt rajongók egyaránt üdvözölhetik a szereplők új, limitált kiadású sorozatát, amiben megtalálják a Kentaurharcost, a Hajótöröttet, a Mopszlijelmezes fiút, a Méhészt, a Katicabogárlányt, a Hegedűs kölyköt, a Földönkívülit, az Űrrendőrségi fiút, az Ókori harcost, a Repülőgépes lányt, a Kabaréénekest és az Evezős szörföst.

Meglepő és szórakoztató
A kidolgozott, részletgazdag minifigurák lezárt, „titokzatos“ csomagban érkeznek, egy vagy több kiegészítőelemmel és egy gyűjtői tájékoztatóval, így nagyszerű kis ajándék lehet, amivel bárki arcára mosolyt csalhatsz.

egyike a sok készlet a LEGO Collectible Minifigures témát.

Jellemzők

  • Még több LEGO játékfigura és szereplő! Vágj bele a végtelen játékba ezekkel a klassz LEGO Minifigurák 21. sorozat (71029) csomagokkal! Szórakoztató meglepetés gyermekeknek és a rajongók bármely korosztályának.
  • Mit rejt a csomag? 1 darabot a 12 egyedi, megépíthető szereplő közül, valamint egy vagy több kiegészítőt és egy gyűjtői tájékoztatót. Nagyszerű kiegészítője lehet bármelyik LEGO gyűjteménynek, ami új játékokra fog inspirálni.
  • A LEGO Minifigurák szereplői minden 5 éves vagy nagyobb fiút és lányt el fognak kápráztatni, emellett az önálló vagy a barátokkal való játék során beindítják a képzelőerejüket és segítenek nekik a kreatív és magabiztos építésben.
  • Ezek a limitált kiadású, kiváló minőségű minifigurák és kiegészítők tökéletes meglepetések lehetnek.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

adták a 2021. A készlet tartalmaz 8 építőkockák. A játékkészlet 1 minifigurát rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 5 éves.
LEGO
S_71029-1_N_S_0
5702016912104
673419338448
Szám
71029-1
EAN
5702016912104
Súly
9.6 x 14.5 x 1.6 cm
A csomag méretei (hxsxm)
0.012 KG
Téma
LEGO Collectible Minifigures
Megjelent
2021
Alkatrészek mennyisége
8
Minifigurák mennyisége
1
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
5+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)