LEGO 71392 Frog Mario szupererő csomag
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 71392 Frog Mario szupererő csomag


 • Új

4 212 Ft Adóval együtt

3 316 Ft Áfa nélkül

check Raktáron

A legolcsóbb hordozó: DPD Pickup Point. 5 620 Ft kézbesítés kedd 12 március.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD. 6 423 Ft kézbesítés kedd 12 március.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO Super MarioAlle LEGO

Leírás

LEGO Super Mario békaruha az extra szórakoztató, interaktív játékhoz

A Frog Mario szupererő csomag (71392) segítségével a rajongók ugrándozó, csobbanó szórakozással egészíthetik ki LEGO Super Mario játékélményüket. Tartalmaz egy interaktív békaruhát LEGO Mario számára (a figurát a csomag nem tartalmazza), ami lehetőséget nyújt a játékosnak ahhoz, hogy extra digitális érméket gyűjtsön az ugrásokkal, emellett minden alkalommal csobbanó hangokat ad ki, amikor földet ér. A készlet ideális ajándék kreatív gyermekeknek, akiknek megvan a LEGO Super Mario kezdőpálya készlet 71360, ami tartalmazza LEGO Mariót, vagy a 71387 készlet, amiben LEGO Luigi figurája található.

Építs és játssz!
A LEGO készlethez tartozó építési útmutatókat megtalálod a dobozban és az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban is. Az alkalmazás egy biztonságos fórumot nyújt a gyermekeknek, ahol megoszthatják ötleteiket, és tippeket is találnak a kreatív építéshez és játékhoz.

Valódi Super Mario akció
A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik Super Mario ikonikus karakterét. A kezdőpálya, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok segítségével a rajongók saját, izgalmas pályákat építhetnek az önálló vagy csoportos játékhoz.

egyike a sok készlet a LEGO Super Mario témát.

Jellemzők

 • Turbózd fel a LEGO Super Mario rajongók pályáit ugrándozó, lubickoló mókával, amit ez a Frog Mario szupererő csomag (71392) nyújt, amelyben egy interaktív ruha is található LEGO Mario számára (a figurát a csomag nem tartalmazza).
 • ez a kockákból épült kiegészítő a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készletben megtalálható LEGO Mario figurával vagy a Luigi kalandjai kezdőpálya (71387) készlet LEGO Luigi figurájával kompatibilis.
 • Amikor LEGO Mario ezt a ruhát viseli, a játékosok extra digitális érméket szerezhetnek, ha úgy ugrál, mint egy béka, emellett csobbanó hangokat ad ki minden alkalommal, amikor a figura földet ér.
 • A gyermekek a csomag tavirózsájával és kék „víz” LEGO elemeivel is kiegészíthetik a pályájukat, a mellékelt, illusztrált útmutató pedig segít nekik az önálló építésben.
 • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban találsz építési útmutatókat, inspirációt az építési- és játékmódokhoz, és még sok minden mást is. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.hu/devicecheck oldalon.
 • ez a gyűjthető építőjáték mókás születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek, amivel személyre szabhatják LEGO Super Mario kezdőpályájukat és kiegészítő szettjeiket is.
 • A kezdőpályákkal és a kiegészítő szettekkel más LEGO Super Mario szupererő csomagok is használhatók, többek között a Bee Mario szupererő csomag (71393) is.
 • A klassz LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik az ikonikus Super Mario karaktereket, így a rajongók kibővíthetik, és átalakíthatják saját, egyedi pályáikat az önálló vagy csoportos játékhoz.
 • A LEGO építőkockák már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyszerűen és biztonságosan összeilleszthetők legyenek.
 • A LEGO alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

adták a 2021. A készlet tartalmaz 11 építőkockák. A játékkészlet nélkül minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 6 éves.
LEGO
S_71392-1_N_S_0
Új
268 Elemek
5702016912814
673419339629
Szám
71392-1
EAN
5702016912814
Súly
0.037 KG
Téma
LEGO Super Mario
Megjelent
2021
Alkatrészek mennyisége
11
A csomag méretei (hxsxm)
12.2 x 9.1 x 4.7 cm
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
6+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)