LEGO 71394 Karaktercsomagok – 3. sorozat
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nincs készleten

LEGO 71394 Karaktercsomagok – 3. sorozat


Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO Super MarioAlle LEGO

Leírás

Gyűjthető karakterek a még izgalmasabb LEGO Super Mario szórakozáshoz!

A LEGO Super Mario rajongók még több akciót csempészhetnek a pályáikba a gyűjthető Karaktercsomagok – 3. sorozattal (71394). Minden csomag tartalmaz egy titokzatos, megépíthető karaktert interaktív elemmel, valamint egy kis építményt, ami bemutatóállványként vagy a játék felturbózásához is használható. 10 LEGO Super Mario karaktert gyűjthetsz össze: Galoombát, Parabombot, Boo-t, Crowbert, Ampet, Torpedo Tedet, Bony Beetle-t, 1-Up Gombát, Scuttlebugot és Swoopot. Minden csomag használható egy kezdőpálya készlettel (71360 vagy 71387), ami szükséges az interaktív játékhoz.

Klassz alkalmazás
Az útmutatót megtalálod az egyes csomagokban és az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban, ami digitális eszközökkel teszi mókásabbá az építést, kreatív inspirációt nyújt és egy biztonságos fórumot is tartalmaz, ahol a gyermekek megoszthatják az ötleteiket.

Korlátlan szórakozás
A LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik az ikonikus Super Mario karaktereket, így ideális ajándékok gyermekeknek. A kezdőpályákkal, a kiegészítő szettekkel és a szupererő csomagokkal az építők korlátlan számú pályákat alkothatnak, amelyeket kibővíthetnek és átalakíthatnak.

egyike a sok készlet a LEGO Super Mario témát.

Jellemzők

  • Egészítsd ki a gyermekek LEGO Super Mario univerzumát még több mókával és interaktív játéklehetőséggel a Karaktercsomagok – 3. sorozat (71394) segítségével! Minden csomag tartalmaz egy titokzatos, megépíthető karaktert interaktív elemmel.
  • 10 egyedi LEGO Super Mario karaktert gyűjthetsz össze a játékhoz: Galoombát, Parabombot, Boo-t, Crowbert, Ampet, Torpedo Tedet, Bony Beetle-t, 1-Up Gombát, Scuttlebugot és Swoopot.
  • Az interaktív játékhoz szükséges az egyik kezdőpálya (71360 vagy 71387), amely tartalmazza LEGO Mario (a 71360 készletben) és LEGO Luigi (a 71387 készletben) figuráját.
  • LEGO Mario vagy LEGO Luigi különféle módokon reagálnak a karakterekre. Minden karakterhez tartozik egy kis építmény, ami bemutatóállványként használható, de a gyermekek a saját pályáikba is beépíthetik.
  • A LEGO Super Mario Karaktercsomag szórakoztató születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 6 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.
  • Egészítsd ki LEGO Super Mario kezdőpályáidat és kiegészítő szettjeidet ezekkel a karakterekkel, hogy új kihívásokat alkoss az önálló vagy a csoportos játékhoz.
  • Az építési útmutatót megtalálod a csomagban és az ingyenes, szórakoztató LEGO Super Mario alkalmazásban is. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.hu/devicecheck oldalon.
  • A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a Super Mario karaktereket. Az önálló és a csoportos játékhoz egyaránt remek játék a bővítésen és átalakításon keresztül korlátlan, kreatív kihívásokat nyújt.
  • A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők legyenek – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

adták a 2021. A készlet tartalmaz 24 építőkockák. A játékkészlet nélkül minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 6 éves.
LEGO
S_71394-1_N_S_0
5702016912838
673419339643
Szám
71394-1
EAN
5702016912838
Súly
0.02 KG
A csomag méretei (hxsxm)
9.5 x 15 x 0.65 cm
Téma
LEGO Super Mario
Megjelent
2021
Alkatrészek mennyisége
24
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
6+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)