LEGO 71402 Personagepakketten – serie 4
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 71402 Karaktercsomagok - 4. sorozat


 • Új

1 682 Ft Adóval együtt

1 325 Ft Áfa nélkül

check Raktáron

A legolcsóbb hordozó: DPD Pickup Point. 5 620 Ft kézbesítés kedd 12 március.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD. 6 423 Ft kézbesítés kedd 12 március.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO Super MarioAlle LEGO

Leírás

Gyűjthető karakterek a még izgalmasabb LEGO Super Mario szórakozáshoz!

Építs még akciódúsabb pályákat a 6 éves kortól ajánlott, gyűjthető játék Karaktercsomagok - 4. sorozat (71402) segítségével. Minden csomag megépíthető meglepetésfigurát tartalmaz interaktív elemmel, plusz egy apró megépíthető kiegészítőt, ami kiállítóállványként használható vagy még izgalmasabbá teheted vele a játékot. 10 LEGO Super Mario szereplőt gyűjthetsz össze: Mechakoopát, Para-Biddybudot, Stingbyt, Bullyt, Freezie-t, Hangyakatonát, Goombratet, Coin Coffert, Scaredy Ratet és egy pingvinfiókát. Mindegyiket úgy terveztük, hogy az interaktív játékhoz szükséges Kezdőpálya készlettel (71360-assal vagy 71387-essel) együtt használható legyen.

Nyomtatott és digitális útmutatók
Szórakoztató ajándék vagy jutalom gyerekeknek bármilyen alkalomra. Minden csomag tartalmaz építési útmutatót. emellett az instrukciókat a kísérő LEGO Super Mario appban is megtalálod digitális megjelenítőeszközökkel együtt, amelyek az építési élményt még emlékezetesebbé teszik.

Játssz határok nélkül!
A LEGO Super Mario játékkészletek megelevenítik a Super Mario szereplőket a valóságban. A Kezdőpályák és a Kiegészítő készletek, plusz a Szupererő csomagok segítségével az építők bővíthetnek, átépíthetnek, és korlátlan számú új pályát tervezhetnek meg.

egyike a sok készlet a LEGO Super Mario témát.

Jellemzők

 • Gyűjthető LEGO Super Mario játékszereplők - Ajándékozd meg a gyerekeket még több interaktív játéklehetőséggel a Karaktercsomagok - 4. sorozattal (71402). Minden csomag egy rejtélyes, megépíthető karaktert tartalmaz, interaktív elemmel
 • 10 szereplő: gyűjtsd, építsd, játssz! - Mechakoopa, Para-Biddybud, Stingby, Bully Freezie, Hangyakatona, Goombrat, Coin Coffer, Scaredy Rat és egy pingvinfióka
 • Kezdőpálya (71360-as vagy 71387-es) szükséges az interaktív játékhoz - Az egyik Kezdőpálya készlet, amely tartalmazza LEGO Mario (a 71360-as készletben) és LEGO Luigi figuráját (a 71387-es készletben) szükséges a játékhoz.
 • Kis megépíthető egység minden csomagban - A gyerekek a megépíthető egységet kiállítási állványnak használhatják, vagy beleépíthetik az általuk tervezett pályába. LEGO Mario vagy LEGO Luigi különféle módokon reagálnak a karakterekre.
 • Bármikor jó ajándék vagy jutalom 6 éves kortól - Ajándékozd meg a gyerekeket LEGO Super Mario Karaktercsomaggal, apró meglepetés, jutalom, születésnapi vagy ünnepi ajándék gyanánt.
 • Építs egyedi pályákat! - egészítsd ki LEGO Super Mario kezdőpályáidat és kiegészítő szettjeidet ezekkel a karakterekkel, hogy új kihívásokat hozz létre az önálló vagy a csoportos játékhoz.
 • Nyomtatott és digitális útmutató - Minden csomagban építési útmutatót találsz, ami a LEGO Super Mario kísérő appban is elérhető. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.com/devicecheck oldalon
 • Korlátlan kreativitás - A LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a Super Mario karaktereket. A bővítésen és átalakításon keresztül korlátlan kreatív lehetőségeket nyújtanak
 • Prémium minőség - A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, egyszeűen és stabilan összeilleszthetőek legyenek - ami már 1958 óta így van.
 • A biztonság prioritás - A LEGO alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak

adták a 2021. A készlet tartalmaz 29 építőkockák. A játékkészlet nélkül minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 8 éves.
LEGO
S_71402-1_N_S_0
Új
828 Elemek
5702017155227
673419357081
Szám
71402-1
EAN
5702017155227
Súly
0.015 KG
Téma
LEGO Super Mario
Megjelent
2021
Alkatrészek mennyisége
29
A csomag méretei (hxsxm)
9.5 x 15 x 0.65 cm
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
8+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)