LEGO 71734 Kai's zwaardmotor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 71734 Kai Pengés Motorja


 • Új

4 212 Ft Adóval együtt

3 316 Ft Áfa nélkül

check Raktáron

A legolcsóbb hordozó: DPD Pickup Point. 5 620 Ft kézbesítés kedd 12 március.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD. 6 423 Ft kézbesítés kedd 12 március.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO NinjagoAlle LEGO

Leírás

Akciódús motorkerékpáros játék, ami megtanítja a gyermekeket építeni

ezzel a lenyűgöző Kai Pengés Motorja (71734) készlettel a gyermekek fejleszthetik építési készségeiket. A szett tartalmaz egy játékmotort, egy katapultot, ami lövedékeket lő, és 2 minifigurát is, így a kis építőkre órákig tartó izgalom vár.

Tanulj meg építeni a LEGO kezdőkészletekkel!
ez a LEGO játék kifejezetten úgy készült, hogy zseniális építési- és játékélményt nyújtson a 4 éves vagy nagyobb gyermekeknek. A doboz mindegyik csomagja tartalmaz egy megépíthető modellt és egy szereplőt, így a gyermekek gyorsan belevághatnak az akcióba. emellett egy kezdőkocka is tartozik hozzá, ami egy részben megépített alapot nyújt az építés elkezdéséhez.

Szórakozás az egész családnak
A 4 éves kortól ajánlott készletek nagyszerűek ahhoz, hogy a felnőttek a fiatalokkal együtt élvezhessék az építést. Az egyszerű, illusztrált útmutató tökéletesen végigvezeti a gyermekeket az építési folyamaton. A készlethez a LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető Instructions PLUS is hozzátartozik. ez az interaktív útmutató közelítő, szellem és forgó eszközökkel segít a gyermekeknek abban, hogy a legtöbbet kihozhassák az élményből.

egyike a sok készlet a LEGO Ninjago témát.

Jellemzők

 • A LEGO NINJAGO Kai Pengés Motorja (71734) készlettel a gyermekek megtanulhatnak építeni, utána pedig belevághatnak a nindzsakalandokba egy játékmotorral és egy katapulttal, ami lövedékeket lő.
 • A játékkészletben 2 minifigurát találsz: Kai nindzsát és a gonosz kígyóharcost, Rattlát, valamint egy kezdőkockát is, ami beindítja az építést, így gyorsan elkezdődhet a játék.
 • A gyermekek izgalmas csatákat rendezhetnek Rattla és a működő katapultja ellen ezzel a fantasztikus nindzsamotorral.
 • Ismersz olyan 4 éves vagy nagyobb gyermeket, aki megérdemel egy különleges meglepetést? Akkor ez egy ideális ajándék, ami órákig tartó szórakozást nyújt. emellett születésnapi és ünnepi ajándéknak is remek.
 • Kai Pengés Motorja több mint 4 cm magas, 11 cm hosszú és 5 cm széles - tökéletes méretének köszönhetően két játékcsata között nagyszerűen fog mutatni a gyerekszobákban.
 • Az egyszerű, illusztrált útmutató gondosan végigvezeti a gyermekeket az építési folyamaton.
 • A digitális Instructions PLUS-szal a fiatalokra még klasszabb építési élmény vár. A közelítő, forgó és szellem módoknak köszönhetően az építés is a szórakozás részévé válik.
 • A 4 éves kortól ajánlott játékkészletekkel a fiatalok megtanulhatnak építeni, miközben a családtagjaikkal is osztozhatnak a mókában.
 • A LEGO elemek már több mint 6 évtizede kiváló minőségű anyagokból készülnek, annak érdekében, hogy biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal - még nindzsaképességekreés -erőre sincs szükség!
 • A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú biztonsági szabványoknak, így biztos lehetsz benne, hogy a gyermekek jó kezekben vannak.

adták a 2021. A készlet tartalmaz 54 építőkockák. A játékkészlet 2 minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 4 éves.
LEGO
S_71734-1_N_S_0
Új
566 Elemek
5702016912555
673419339360
Szám
71734-1
EAN
5702016912555
Súly
0.12 KG
Téma
LEGO Ninjago
Megjelent
2021
Alkatrészek mennyisége
54
A csomag méretei (hxsxm)
15.7 x 14.1 x 4.5 cm
Minifigurák mennyisége
2
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
4+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)