LEGO 75301 Luke Skywalker X-szárnyú vadászgépe
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 75301 Luke Skywalker X-szárnyú vadászgépe


  • Új

33 725 Ft Adóval együtt

26 555 Ft Áfa nélkül

notifications_active Utolsó tételek a raktáron

A legolcsóbb hordozó: DPD Pickup Point. 5 620 Ft kézbesítés kedd 12 március.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD. 6 423 Ft kézbesítés kedd 12 március.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO Star WarsAlle LEGO

Leírás

Luke Skywalker klasszikus X-szárnyú vadászgépe az akciódús játékhoz

A gyermekek a saját, fantasztikus történeteikben igazi hősökké válhatnak a klasszikus Star Wars trilógiából ismert Luke Skywalker X-szárnyú vadászgépének (75301) klassz, LEGO kockából épült változatával. Telis-tele van eredeti részletekkel, amiket a rajongók imádni fognak, többek között egy nyitható, LEGO minifigurának kialakított pilótafülkével, ami mögé R2-D2 is befér, továbbá egy gombnyomással támadó pozícióba kapcsolható szárnyakkal, behúzható futóművel és 2 rugós kilövővel.

Játék és installálás
ez a klassz, gyermekeknek szánt építőjáték tartalmazza Luke Skywalker, Leia hercegnő és Dodonna tábornok LEGO minifiguráit fegyverekkel együtt, köztük Luke fénykardjával, továbbá egy R2-D2 LEGO droid figurát is találsz.

A legjobb építőjátékok gyermekeknek
A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból. A LEGO Star Wars a legsikeresebb témánk a legjobb ajándékötletekkel kicsiknek és nagyoknak.

egyike a sok készlet a LEGO Star Wars témát.

Jellemzők

  • A gyermekek eljátszhatják a klasszikus Star Wars trilógia jeleneteit ezzel a klassz építőjátékkal, ami tartalmazza Luke Skywalker ikonikus X-szárnyú vadászgépének (75300) LEGO kockákból épült változatát.
  • A csomag tartalmazza Luke Skywalker, Leia hercegnő és Dodonna tábornok LEGO minifiguráit fegyverekkel együtt, köztük Luke fénykardjával, emellett pedig megtalálod R2-D2 LEGO droid figuráját is, a szerepjátékos kalandokhoz.
  • Az X-szárnyú tartalmaz egy nyitható, LEGO minifigurának kialakított pilótafülkét, ahol R2-D2-nak is van hely, a szárnyait egy gombnyomással támadó pozícióba állíthatod, emellett egy behúzható futóművel és 2 rugós kilövővel is fel van szerelve.
  • Az önálló építéshez és játékhoz, valamint a csoportos szórakozáshoz egyaránt nagyszerű építőjáték szuper születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 9 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek és bármelyik Star Wars rajongónak.
  • ez a csillagromboló építőmodell több mint 8 cm magas, 31 cm hosszú és 28 cm széles, ami bármelyik gyerekszobában nagyszerűen fog mutatni a játékos küldetések között.
  • Meg szeretnéd vásárolni egy hatalmas Star Wars rajongónak, aki számára még új a LEGO világa? Ne aggódj! A készlethez egy lépésről lépésre vezető, illusztrált útmutató is tartozik, így egy Jedi önbizalmával vághat bele az építésbe.
  • A mesés LEGO Star Wars készletekkel a gyermekek (és a felnőtt rajongók) eljátszhatják a filmek jeleneteit, megálmodhatják saját, eredeti történeteiket, de akár egyszerűen csak megépíthetik és büszkén kiállíthatják az építőmodelleket.
  • A LEGO alkatrészek már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők legyenek - még az erőre sincs hozzá szükség!
  • A LEGO alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon teszteljük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelnek a szigorú biztonsági szabványoknak.

adták a 2021. A készlet tartalmaz 474 építőkockák. A játékkészlet 3 minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 9 éves.
LEGO
S_75301-1_N_S_0
Új
1 Elem
5702016913965
673419340724
Szám
75301-1
EAN
5702016913965
Súly
38.2 x 26.2 x 7.05 cm
Téma
LEGO Star Wars
Megjelent
2021
Alkatrészek mennyisége
474
A csomag méretei (hxsxm)
0.71 KG
Minifigurák mennyisége
3
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
9+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (1)