LEGO 75312 Boba Fett csillaghajója
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 75312 Boba Fett csillaghajója


 • Új

21 034 Ft Adóval együtt

16 562 Ft Áfa nélkül

check Raktáron

A legolcsóbb hordozó: DPD Pickup Point. 6 009 Ft kézbesítés kedd 30 április.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD. 6 410 Ft kézbesítés kedd 30 április.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO Star WarsAlle LEGO

Leírás

Boba Fett korongvető csillaghajója a játékhoz és a kiállításhoz

Boba Fett csillaghajójának zseniális LEGO kockaváltozatával (75312) a Star Wars: A Mandalóri rajongók klassz fejvadász küldetéseket és csatákat játszhatnak el. Tartalmaz egy fogantyút a könnyű repüléshez, egy nyitható LEGO minifigura-pilótafülkét, forgó szárnyakat, 2 korongvetőt és 2 forgatható kettős ágyút is (lövésre nem alkalmasak). ebben a kiváló minőségű készletben megtalálod Boba Fett és a Mandalóri LEGO minifiguráit fegyverekkel, valamint egy karbonit elemet, ami befér a csillaghajó rekeszébe.

Játék és kiállítás
egy szállítójármű is vár rád, amivel mozgathatod a csillaghajót, vagy állványként is használható, így a gyermekek függőleges, repülő pozícióban állíthatják ki ezt a klassz építőjátékot. A készlethez egy átlátható útmutató is tartozik, így még az újonc LEGO építők is magabiztosan vághatnak bele az építésbe.

A vidámság galaxisa
A LEGO Csoport már 1999 óta alkot kockából épült Star Wars vadászgépeket, járműveket, helyszíneket és szereplőket. A LEGO Star Wars témaóriási sikernek örvend az építőkészletek között, így szuper ajándékok a rajongók bármely korosztályának.

egyike a sok készlet a LEGO Star Wars témát.

Jellemzők

 • Boba Fett csillaghajójának klassz LEGO kockaváltozatával (75312) a gyermekek eljátszhatják a Star Wars: A Mandalóri 2. évadának csatajeleneteit, de saját fejvadász küldetéseket is kitalálhatnak.
 • 2 LEGO minifigurát tartalmaz: Boba Fettet ágyúval és a Mandalórit romboló pisztollyal és beszkár lándzsával, valamint egy karbonit elemet, ami kibővíti a kreatív játéklehetőségeket.
 • A csillaghajó tartalmaz egy fogantyút a könnyű repüléshez, egy nyitható LEGO minifigura-pilótafülkét, forgó szárnyakat, 2 korongvetőt, 2 forgatható kettős ágyút (lövésre nem alkalmasak) és egy rekeszt a karbonit elem számára.
 • emellett találsz egy szállítójárművet, amivel a játék során a csillaghajót mozgathatod a szárazföldön; továbbá remek bemutatóállványként is szolgál, amelyen az építők függőleges, repülő pozícióban állíthatják ki az alkotásukat.
 • ez a megépíthető játékkészlet önállóan és csoportosan is szórakoztató, kreatív tevékenységet nyújt, így nagyszerű születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 9 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.
 • A több mint 8 cm magas, 20 cm hosszú és 20 cm széles csillaghajó bámulatos dísztárgy lehet, ami a kis építőd összes barátját le fogja nyűgözni.
 • Klassz építőjátékot keresel egy gyermeknek, aki még nem ismeri a LEGO készleteket? ez az 593 elemből álló Star Wars szett tartalmaz egy lépésről lépésre vezető útmutatót, így egy Jedi önbizalmával vághat bele az építésbe.
 • A rajongók minden korosztályára vár egy LEGO Star Wars készlet, legyen szó a híres jelenetek újrajátszásáról, saját történetek kitalálásáról vagy egyszerűen csak a kockákból épült modellek kiállításáról.
 • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek, valamint minden alkalommal egyszerűen és biztonságosan összeilleszthetők legyenek.
 • A LEGO kockákat és elemeket a lehető legalaposabban leteszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

adták a 2021. A készlet tartalmaz 593 építőkockák. A játékkészlet 2 minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 9 éves.
LEGO
S_75312-1_N_S_0
Új
3 Elemek
5702016913859
673419340601
Szám
75312-1
EAN
5702016913859
Súly
0.735 KG
Téma
LEGO Star Wars
Megjelent
2021
Alkatrészek mennyisége
593
A csomag méretei (hxsxm)
28.2 x 26.2 x 7.6 cm
Minifigurák mennyisége
2
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
9+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)