LEGO 75314 The Bad Batch támadó shuttle
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nincs készleten

LEGO 75314 The Bad Batch támadó shuttle


Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO Star WarsAlle LEGO

Leírás

Megépíthető támadó shuttle a Bad Batch klónküldetésekhez

A Star Wars: The Bad Batch című sorozatból ismert The Bad Batch támadó shuttle (75314) LEGO kockákból épült változatával a gyermekek örömmel fognak 99-es klónerő küldetéseket eljátszani. A készlet nagy szárnyakat tartalmaz, amelyek fel-le mozgathatók a landoló és a repülő módokhoz, emellett találsz 2 rugós kilövőt, egy nyitható, kettős LEGO minifigura-pilótafülkét és egy hátsó kabint, benne 2 LEGO minifigurának és egy fegyvertárolónak kialakított hellyel. Húzd fel a középső hátúszót, hogy hozzáférj a beltérhez az egyszerű játék érdekében.

Izgalmas akció
A készlet tartalmazza a Bad Batch klónok, azaz Tech, Echo, Hunter, Wrecker és Crosshair 5 új, 2021 augusztusában megjelenő LEGO minifiguráit, egy Gonk droid LEGO figurát, valamint vagány fegyvereket és 2 megépíthető robogót, amelyek fantáziadús játékra inspirálnak. A mellékelt, lépésről lépésre vezető útmutató megkönnyíti az építési folyamatot.

Lenyűgöző építőjátékok
A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból. A LEGO Star Wars a legsikeresebb témánk, így szórakoztató ajándékötletek várnak rád, amelyekkel a kreatív gyermekek és rajongók bármely korosztályát meglepheted.

egyike a sok készlet a LEGO Star Wars témát.

Jellemzők

  • A gyermekek a Bad Batch klónok bőrébe bújva eljátszhatják a Star Wars: The Bad Batch című sorozat jeleneteit, de akár saját, egyedi történeteket is kitalálhatnak ezzel a LEGO kockákból épült támadó shuttle-lel (75314).
  • Tartalmazza a Bad Batch klónok, azaz Tech, Echo, Hunter, Wrecker és Crosshair 5 új, 2021 augusztusában megjelenő LEGO minifiguráit válogatott fegyverekkel és Tech megépíthető hátizsákjával, valamint egy Gonk droid LEGO figurát is.
  • A megépíthető shuttle játék állítható szárnyakat tartalmaz a landoló/repülő módokhoz, valamint 2 rugós kilövőt és egy felemelhető hátúszót, így könnyedén hozzáférhetsz a kettős LEGO minifigura-pilótafülkéhez és a részletes kabinhoz is.
  • A kabinban 2 minifigurának és egy fegyvertárolónak kialakított helyet találsz. A készlet emellett tartalmaz egy robogót 2 korongvetővel, valamint egy másik robogót, ami egy ágyúkapoccsal van kiegészítve, így kibővítheted a játéklehetőségeket.
  • Tökéletes a mókás, mindennapos, önálló vagy barátokkal való játékhoz, így ez az építőjáték nagyszerű születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 9 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.
  • A behajtott szárnyú The Bad Batch támadó shuttle több mint 20 cm magas, 25 cm hosszú és 13 cm széles, ami a játékos kalandok között nagyszerűen mutat kiállítva.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a 969 elemből álló építőkészletet egy Star Wars rajongónak, akinek még új a LEGO világa? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy könnyen követhető útmutató is, így magabiztosan belevághat az építésbe.
  • Minden korosztályra vár egy LEGO Star Wars készlet, legyen szó az emlékezetes jelenetek újrajátszásáról, saját történetek kitalálásáról vagy egyszerűen csak a bámulatos építőmodellek kiállításáról.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek és stabilan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz.
  • A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és alaposan megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

adták a 2021. A készlet tartalmaz 969 építőkockák. A játékkészlet 5 minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 9 éves.
LEGO
S_75314-1_N_S_0
5702016914436
673419340762
Szám
75314-1
EAN
5702016914436
Súly
1.18 KG
A csomag méretei (hxsxm)
35.4 x 37.8 x 7.05 cm
Téma
LEGO Star Wars
Megjelent
2021
Alkatrészek mennyisége
969
Minifigurák mennyisége
5
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
9+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)