LEGO 76149 De dreiging van Mysterio
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nincs készleten

LEGO 76149 Mysterio tombolása


Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO Super HeroesAlle LEGO

Leírás

A szuperhős szerepjáték segít Pókembernek legyőzni a gonosztevőt

A LEGO Marvel Pókember Mysterio tombolása (76149) egy olyan építőjáték, mely bevezeti a gyermekeket a LEGO építés, a minifigurás akció és a szuper klassz kalandok világába. Pókember helikopter és Mysterio robot játékkészlet ebben a szuperhős játékkészletben Pókember, Szellempók és Mysterio LEGO minifigurái mellett találsz egy lenyűgöző pók-helikoptert és Mysterio hatalmas robotját is! A robot kerekekkel és mozgatható karokkal van ellátva, melyekkel szét tudja zúzni a bank páncéltermét. A gyermekek Pókember helikopterének „karmait“ használva megragadhatják Mysteriót, a hálóval pedig a robotját is le tudják teperni. Az egyszerű útmutató minden lépés célját elmagyarázza, emellett az ingyenes, letölthető LEGO Life alkalmazás interaktív közelítést és forgást is biztosít hozzá. Klassz, gyermekeknek szánt akciójáték készlet A járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel ellátott LEGO Marvel Pókember építőjátékokkal a kis szuperhősök eljátszhatják kedvenc filmjeleneteiket, de akár saját fantáziadús történeteket is kita

egyike a sok készlet a LEGO Super Heroes témát.

Jellemzők

  • ebben a LEGO kezdőkészletben rengeteg akció, izgalom és népszerű szuperhős játékok várnak a kis építőkre. Nagyszerűen bevezeti a gyermekeket a LEGO építés és a Marvel Pókember filmes kalandok világába.
  • ez a klassz, akciódús játék tartalmazza Pókember, Szellempók és az új, 2020 januárjában megjelenő Mysterio minifiguráit. emellett megtalálod még Pókember helikopterét, Mysterio robotját és egy bankot is, mely feltörhető játék páncélteremmel van ellátva!
  • Mysterio őrült robotjának kerekeingurul, hogy erős karjával betörjön a bankba és megszerezze a zsákmányt! Vajon Pókember időben odaér a helyszínre helikopterével, hogy megállítsa őt? esetleg Szellempók le tudja fegyverezni a robotot, ha kilövi a hálóját?
  • ez a LEGO Marvel Pókember építőjáték népszerű születésnapi vagy karácsonyi ajándék gyermekek számára. Olyan építési kihívásokat és csoportos játéklehetőségeket nyújt, melyek tökéletesen megfelelnek a 4 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok számára.
  • A több mint 13 cm hosszú Pókember helikopterrel és a több mint 10 cm magas robottal ellátott szuperhős minifigura játékkészlet klassz Pókember akciókat és végtelen, önálló és csapatjátékos lehetőségeket nyújt.
  • ehhez a szuperhős ajándékhoz nincs szükség elemekre - a gyermekek csak a kezükbe veszik, és már játszhatnak is! A kézzelfogható LEGO építőjátékok fejlesztik a gyermekek kreatív gondolkodását, fantáziadús szerepjátékát és problémamegoldó készségeiket is.
  • Még a kisgyermekek is önállóan megépíthetik ezt a Pókember játékkészletet, az Instructions PLUS segítségével. ez az ingyenes és interaktív útmutató mókás közelítő és forgó funkciókkal van ellátva, melyhez hozzáférhetsz az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazásban.
  • A LEGO Marvel Pókember játékkészletek fantáziadús szerepjátékra és akciódús szuperhős kalandokra inspirálják a gyermekeket. A gyermekek eljátszhatják a filmjeleneteket, kitalálhatják saját történeteiket vagy egyszerűen csak kiállíthatják modelljeiket.
  • A LEGO kockák és elemek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek - és ez már1958 óta így van.
  • Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO kockákat és elemeket, így biztos lehetsz benne, hogy biztonságosak gyermeked számára.

adták a 2020. A készlet tartalmaz 163 építőkockák. A játékkészlet 3 minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 4 éves.
LEGO
S_76149-1_N_S_0
5702016619294
673419320405
Szám
76149-1
EAN
5702016619294
Súly
22.2 x 26.2 x 7.6 cm
Téma
LEGO Super Heroes
Megjelent
2020
Alkatrészek mennyisége
163
A csomag méretei (hxsxm)
0.415 KG
Minifigurák mennyisége
3
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
4+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (0)