LEGO 76388 Látogatás Roxmorts faluban
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 76388 Látogatás Roxmorts faluban


 • Új

37 193 Ft Adóval együtt

29 286 Ft Áfa nélkül

check Raktáron

A legolcsóbb hordozó: DPD Pickup Point. 5 903 Ft kézbesítés csütörtök 30 május.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD. 6 296 Ft kézbesítés csütörtök 30 május.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO Harry PotterAlle LEGO

Leírás

eredeti, kiállítható Roxmorts másolat

A LEGO Harry Potter Látogatás Roxmorts faluban (76388) készlet a varázslatos filmekből ismert, imádott épületek másolatából áll. A gyermekek végtelen játéklehetőségeket fedezhetnek fel, emellett be is mutathatják a Harry Potter iránti szenvedélyüket, hogy mindenki megcsodálhassa a szettet.

Ikonikus építmények, telis-tele eredeti részletekkel
A hóval borított Roxmorts falu egy részletgazdag, kiállítható készlet, ami 6 minifigurát tartalmaz - Harry Pottert, Dean Thomas-t, McGalagony professzort, Madam Rosmertát, Mr. Belesh-t és Mrs. Belesh-t -, valamint rengeteg klassz részletet, bútort és kiegészítőt is, amelyek arra inspirálják a gyermekeket, hogy eljátsszák a filmjeleneteket, vagy saját kalandokat álmodjanak meg. A szett 2 szintjén megtalálod a Mézesfalás cukorkabolt és a Három Seprű kocsma megépíthető másolatait, amelyek elölről és hátulról is magával ragadó játéklehetőségeket nyújtanak. A 3 kisebb, szabadtéri építmény még több inspirációt kínál a fantáziadús játékhoz. A készlet emellett gyűjthető extrákat is tartalmaz: egy exkluzív, aranyszínű, évfordulós Ron Weasley minifigurát és 4 véletlenszerű varázskártya csempét!

egyike a sok készlet a LEGO Harry Potter témát.

Jellemzők

 • A LEGO Harry Potter Látogatás Roxmorts faluban (76388) készlet végtelen játéklehetőségeket nyújt, emellett a gyermekek varázslatos módon mutathatják be a Harry Potter iránti szenvedélyüket, hogy mindenki megcsodálhassa a szettet.
 • Tartalmazza Harry Potter, Dean Thomas, McGalagony professzor, Madam Rosmerta, Mr. Belesh és Mrs. Belesh LEGO minifiguráit, valamint rengeteg klassz részletet, bútort és kiegészítőt is.
 • A gyermekek meglátogathatják és felfedezhetik Roxmorts falu 2 legmesésebb épületét: a Mézesfalás cukorkaboltot és a Három Seprű kocsmát -, amelyek telis-tele vannak varázslatos szerepjátékos lehetőségekkel.
 • ez a magával ragadó, kiállítható Harry Potter készlet bármelyik 8 éves vagy nagyobb boszorkányt vagy varázslót el fogja bűvölni.
 • A több mint 22 cm magas, 30 cm széles és 9 cm mély LEGO Harry Potter Látogatás Roxmorts faluban készlet telis-tele van eredeti részletekkel.
 • A 3 kisebb épület még több inspirációt nyújt a fantáziadús játékhoz: egy utcai lámpa, egy hóval borított pad és egy 2 oldalú hirdetőtábla, a körözött Sirius Black plakátjával.
 • Tartalmaz egy exkluzív, aranyszínű Ron Weasley minifigurát, ami a LEGO Harry Potter varázslatának elmúlt 20 évét ünnepli. A készletben a gyermekek 4 véletlenszerű, gyűjthető varázslókártya csempét is találnak (amiből összesen 16 db van).
 • A LEGO Harry Potter játékok tartalmazzák a népszerű filmek közkedvelt szereplőit, lenyűgöző lényeit és jól ismert helyszíneit is. Ideális ajándék bármelyik gyermeknek, aki részese szeretne lenni a filmes varázslatnak.
 • A LEGO építőkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal - ami már 1958 óta így van.
 • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

adták a 2021. A készlet tartalmaz 851 építőkockák. A játékkészlet 6 minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 8 éves.
LEGO
S_76388-1_N_S_0
Új
152 Elemek
5702016913675
673419347266
Szám
76388-1
EAN
5702016913675
Súly
1.21 KG
Téma
LEGO Harry Potter
Megjelent
2021
Alkatrészek mennyisége
851
A csomag méretei (hxsxm)
48 x 28.2 x 7.4 cm
Minifigurák mennyisége
6
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
8+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired
chat Hozzászólások (1)