LEGO 80057 Nezha Tűzgyűrű robotja
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Új

LEGO 80057 Nezha Tűzgyűrű robotja


  • Új

50 383 Ft Adóval együtt

39 672 Ft Áfa nélkül

check Raktáron beszállítónknál. Két nappal hosszabb szállítási idő.

A legolcsóbb hordozó: DPD Pickup Point. 5 997 Ft kézbesítés csütörtök 15 augusztus.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD. 6 397 Ft kézbesítés csütörtök 15 augusztus.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO Monkie KidAlle LEGO

Leírás

LEGO Monkie Kid robotjáték egy drónnal és 6 minifigurával

Hősök, kalandok és sok vidámság vár a robotjátékok 9 éves vagy annál nagyobb rajongóira a Nezha Tűzgyűrű robotja (80057) LEGO Monkie Kid játékszettel! Remek ajándék ez a beállítható, akciókra tervezett robotfigura, amely kerekekkel, felnyitható vezetőüléssel és 6 tűzenergia-kilövővel rendelkezik, valamint egy drón gyermekjáték is tartozik hozzá, ahová be lehet ültetni egy minifigurát! A készlet része 6 minifigura: Monkie Kid, Mei, Monkey King, Nezha, kilencfejű démon, 100 szemű démon, de harci fegyverek, játékindítók és egy lila kő is színesíti a szettet.

A gyermekeknek egy könnyű, intuitív építési kalandban lehet részük a LEGO Builder appal, amelyben felnagyíthatják, és elforgathatják a modellek 3D-s változatát, szetteket menthetnek el, és követhetik a haladásukat. A szett kombinálható a választék többi készletével (külön kaphatók), hogy még izgalmasabb legyen a játék, és mind a gyerekek, mind a felnőttek értékelni fogják a részletgazdagságot és a számos lehetőséget, amelyet ez a kreatív játék kínál.

A szettet a klasszikus Nyugati utazás című regény inspirálta, és a gyűjthető LEGO Monkie Kid játékok szuper lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy modern és játékos úton adhassák át gyermekeiknek a Monkey King legendáját.

egyike a sok készlet a LEGO Monkie Kid témát.

Jellemzők

  • Játék tűzrobot gyerekeknek – Inspiráld a 7+ éves fiúkat és lányokat a beállítható Nezha Tűzgyűrű robotja szettben lévő tűzrobot akciófigurával, és bátorítsd őket arra, hogy fantáziadús játékot játsszanak a legendás hősökkel
  • Harci robotpáncél – Ez a gyűjthető LEGO Monkie Kid szett tartalmaz egy beállítható, csuklós robotot, amelynek 6 kilövője és egy lándzsája van, de egy levehető szárnyakkal rendelkező drón, 6 minifigura és egy színes kő is a szett része
  • Kalandos játék – A gyerekek igazánkreatívvá válhatnak a részletgazdag, beállítható robotjátékkal és drónnal, miközben akciódús történeteket játszanak el a Mei, Monkie Kid, Nezha, Monkey King, a kilencszemű démon és a 100 szemű démon figurákkal
  • Vidám ajándék robotrajongóknak – Szórakoztató ajándékötlet fiúknak, lányoknak, és olyan gyermekeknek, akik imádják a robotokat és az akciófigurás szetteket, hiszen ismert történeteket játszhatnak el, és csapatban vághatnak neki a kalandoknak
  • Intuitív útmutató – A LEGO Builder app egy intuitív építési kalandon kísér végig téged és a gyerekedet, amivel felnagyíthatjátok és megforgathatjátok a modellek 3D-s változatát, készleteket menthettek el, és nyomon követhetitek a haladásotokat.
  • Akciófigurák – A LEGO Monkie Kid építőjátékokat a klasszikus Nyugati utazás című regény inspirálta, és lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy modern és játékos módon osszák meg gyermekeikkel a Monkey King legendájának történetét.
  • Méretek – Ez az 1163 elemből álló szett tartalmaz egy tűzrobotbeállítható figurát, amely 32 cm magas

adták a 2024. A készlet tartalmaz 1163 építőkockák. A játékkészlet 6 minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 9 éves.
LEGO
S_80057-1_N_S_0
Új
300 Elemek
5702017584713
673419389952
Szám
80057-1
EAN
5702017584713
UPC
673419389952
A csomag méretei (hxsxm)
37.8 x 35.4 x 9.4 cm
Téma
LEGO Monkie Kid
Megjelent
2024
Alkatrészek mennyisége
1163
Minifigurák mennyisége
6
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
9+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired backorder
chat Hozzászólások (0)