LEGO 80112 Szerencsét hozó sárkány
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Új

LEGO 80112 Szerencsét hozó sárkány


  • Új

63 238 Ft Adóval együtt

49 794 Ft Áfa nélkül

check Raktáron beszállítónknál. Két nappal hosszabb szállítási idő.

A legolcsóbb hordozó: DPD Pickup Point. 5 620 Ft kézbesítés csütörtök 14 március.

Leggyorsabb fuvarozó: DPD. 6 423 Ft kézbesítés csütörtök 14 március.

Fizessen biztonságosan (utána)
Rendelés munkanapokon 17 óra előtt, még aznap feladásra kerül
14 nap, hogy meggondolja magát
LEGO HolidayAlle LEGO

Leírás

Lepd meg ezzel a színes LEGO Szerencsét hozó sárkány figurával azokat a gyerekeket, akiket lenyűgöznek a mitikus lények, és ünnepeljétek a sárkány évét!

Töltsd a sárkány évét a csodálatos LEGO Tavaszi fesztivál Szerencsét hozó sárkány figurával (80112)! Jelentéssel bíró, szimbolikus kulturális ajándék neked vagy a gyerekeknek, 10 éves kortól. A LEGO kockákból épült mitikus teremtmény feje billenthető, szája pedig kinyitható. A szem- és pikkelyelemek egyedi tervezése még inkább hozzájárul a valósághű megjelenéshez. A megépíthető játék sárkány egy tradicionális kék kristályelemet hordoz, és egy kockákból épült tengeri sziklán ül. Tedd rá a névtáblát is az igazán hatásos kiállításhoz!

Vidám tevékenység a tavaszi fesztivál megünneplésére családi körben, hiszen a szett könnyen követhető építési útmutatót, gyönyörű illusztrációt és a szerencsét hozó sárkány jelentőségének ismeretterjesztő leírását is tartalmazza, hogy építés közben elinduljon a beszélgetés a családtagok között. A kreatív élmény fokozásáért töltsd le a LEGO Builder appot, ahol interaktív útmutatókat és digitális eszközöket találsz, amelyekkel felnagyíthatod és elforgathatod a modelleket!

Ez a gyűjthető játék kombinálható a LEGO Tavaszi fesztivál többi készletével (külön kaphatók)!

egyike a sok készlet a LEGO Holiday témát.

Jellemzők

  • LEGO Tavaszi fesztivál sárkányfigura – Ünnepeld a sárkány évét ezzel a színes, kockákból épült Szerencsét hozó sárkány kiállítható modellel, amely 10+ éves gyermekeknek készült!
  • Mitikus lény gyerekeknek – A megépíthető sárkánymodell feje billenthető, szája pedig kinyitható, a szeméhez és a sárkánypikkelyekhez pedig kizárólag ehhez a szetthez tervezett, mintás elemek tartoznak
  • Egy magával ragadó, kreatív építési élmény – Az 1171 elemből álló szetthez lépésenkénti útmutató tartozik, így azok is magabiztosan építhetik meg, akiknek ez az első LEGO készletük
  • Kiállításra tervezve – Helyezd a sárkányt a megépíthető tengeri sziklára, add hozzá a tradicionális kék kristályelemet, majd a névtábla hozzáadásával tedd teljessé a kiállított darabot!
  • Kulturális ajándék 10 éves kortól – Ajándékozd a tavaszi fesztivál alkalmából ezt a LEGO építőszettet gyerekeknek, barátoknak vagy családtagoknak, hogy együtt élvezhessétek az építést és a játékot!
  • Gyűjthető építőjáték – A kockákból épült sárkánymodell kombinálható a LEGO Tavaszi fesztivál választék többi készletével
  • Vidám fejlesztőjáték – A LEGO Builder appban interaktív útmutatót találsz, a szetthez pedig útmutató, valamint a szerencsét hozó sárkány illusztrációja és leírása tartozik
  • Gyönyörű ünnepi dekoráció – A sárkánymodell modell 26 cm magas, 35 cm hosszú és 14 cm széles

adták a 2024. A készlet tartalmaz 1171 építőkockák. A játékkészlet nélkül minifigurák rendelkezik és 1 használati füzet. A játékkészlet alkalmas a gyermekek 10 éves.
LEGO
S_80112-1_N_S_0
Új
300 Elemek
5702017591636
673419391276
Szám
80112-1
EAN
5702017591636
UPC
673419391276
Téma
LEGO Holiday
Megjelent
2024
Alkatrészek mennyisége
1171
Az utasítások mennyisége
1
Kor tanácsok
10+
Szükséges elemek
Nem
Állapot
Retired backorder
chat Hozzászólások (0)